Κάλεσμα του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Αττικής στους απολυμένους συναδέλφους της Pizza Hut

image_pdfimage_print

Το «ξαφνικό» λουκέτο της αλυσίδας PIZZA HUT στην Ελλάδα επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά, ποιοι και γιατί κλείνουν τις επιχειρήσεις.  

Ο όμιλος που διαχειρίζεται στην χώρα μας την PIZZA HUT καθώς και την αλυσίδα KFC, τα «έβαλε κάτω» και αποφάσισε ότι τα «αποτελέσματα»  δεν είναι τα επιθυμητά. Ότι δηλαδή τα κέρδη δεν είναι τα προσδοκώμενα τουλάχιστον όσων αφορά την PIZZA HUT.

Βέβαια η εταιρεία- μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων- θα συνεχίσει την δραστηριότητά της, τα επενδυτικά της πλάνα, την κερδοφορία της. Θα συνεχίσει να λαμβάνει τα μέτρα στήριξης και το ζεστό χρήμα που εξασφάλισε η κυβέρνηση για λογαριασμό των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Το ζήτημα είναι τι θα γίνει με τους εκατοντάδες εργαζόμενους της PIZZA HUT που πετιούνται στην ανεργία, σε μια περίοδο που ο κλάδος μετρά δεκάδες χιλιάδες άνεργους και άλλους τόσους μισοαπασχολούμενους.

Καλούμε τους συναδέλφους- απολυμένους της PIZZA HUT στην Αθήνα, να οργανωθούν μαζικά στο Συνδικάτο της Αττικής. Να απαιτήσουμε οργανωμένα:

  • Ένταξη όλων των απολυμένων στο ταμείο ανεργίας ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
  • Απαλλαγή των απολυμένων και των οικογενειών τους από τις υποχρεώσεις σε ΔΕΚΟ, δημοτικά τέλη, τράπεζες και εφορία, για όλο το διάστημα της ανεργίας τους.
  • Ένταξη σε όλα τα μέτρα στήριξης

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ. ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!!!

Comments are closed.