Κάλεσμα του Σύλλογου Προσωπικού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στη συγκέντρωση 29/1 στις 11.30πμ στο Σύνταγμα

0
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
Τις τελευταίες μέρες αισθανόμαστε όλοι την οργή και την αγανάκτηση που προκύπτει απο την έλλειψη, για ακόμα μία φορά, ουσιαστικών μέτρων για να προστατευτεί ο λαός. Η επανάληψη καταστροφών από καιρικά φαινόμενα τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει τις διαχρονικές βαρύτατες ευθύνες κυβερνήσεων, περιφερειών και δημοτικών αρχών, που χωρίς κανένα ίχνος ανθρωπιάς καλύπτονται πίσω απο τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την φορεμένη τα 3 τελευταία χρόνια ατομική ευθύνη.
Η οργή και η αγανάκτηση μας είναι δικαιολογημένη! Πρέπει όμως, τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, να μετατραπούν σε αγώνα για ουσιαστικά μέτρα για τη προστασία του λαού.
Προς αυτή λοιπόν τη κατεύθυνση, το ΔΣ ΣΠ-ΕΙΕ στηρίζει τη μεγάλη πορεία Πάτρα – Αθήνα που διοργανώνει η δημοτική αρχή της Πάτρας το Σάββατο 29/01/2022, με τη στήριξη των μαζικών φορέων της Αττικής.
Καλούμε όλα τα μέλη μας, να δυναμώσουμε τον αγώνα, ενώνοντας τις φωνές μας με τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τη νεολαία, για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα:
  •  Την προστασία της ζωής και της υγείας μας από την πανδημία
  •  Τα ουσιαστικά μέτρα για την ενίσχυση της δημόσιας δωρεάν Υγείας
  •  Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας
  •  Υπογραφή συμβάσεων που να ικανοποιούν τις σημερινές μας ανάγκες
  •  Ουσιαστικά μέτρα πρόληψης και δημιουργίας υποδομών για την προστασία της ζωής και της λαϊκής περιουσίας από τα καιρικά φαινόμενα
Με αυτήν την πρωτοβουλία καλούμαστε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας!
Καλούμαστε να δείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε και να διεκδικήσουμε το δίκιο μας!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 11:30 πμ
Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.