Σάββατο, Απρίλιος 17

Κάλεσμα στη σύσκεψη των Συνδικάτων της Αθήνας 9 Απρίλη 5.30μ.μ. πλατεία Μητροπόλεως

0
image_pdfimage_print

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί κάθε σωματείο, κάθε Διοικητικό Συμβούλιο, κάθε συνδικαλιστή που αγωνιά και προβληματίζεται για την απάντηση της εργατικής τάξης απέναντι στο νέο αντεργατικό Αρμαγεδδώνα της Κυβέρνησης να δώσει το παρών στην πρωτοβουλία των Συνδικάτων της Αθήνας να συναντηθούν και να συζητήσουν την Παρασκευή, 9 Απρίλη στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Η επιστροφή στον εργασιακό  μεσαίωνα που οραματίζονται εργοδότες και Κυβέρνηση του 10ωρου,  της δουλειάς χωρίς σύμβαση, χωρίς δικαιώματα, χωρίς προστασία, της απλήρωτης δουλειάς πρέπει να πάρει απάντηση.

Στην αντεργατική πανδημία απαντάμε με συλλογικές, μαζικές, ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες. Με συντονισμό, με αγωνιστικές πρωτοβουλίες, μαχητικό πνεύμα και αισιοδοξία. Μαζί να οργανώσουμε την πάλη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για τον απεργιακό και αγωνιστικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε όλα τα σωματεία της Αθήνας, σε κάθε συνδικαλιστή, να πάρουν μέρος στην  σύσκεψη που οργανώνουν τα σωματεία την Παρασκευή 9 Απρίλη και ώρα 5.30μμ, στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Share.

Comments are closed.