Κάλεσμα Αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας. 5 Μάρτη στις 9πμ στον Άρειο Πάγο

Δημοσιεύτηκε στις

Αύριο Τρίτη 5/3 εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο και κρίνεται για ακόμη μια φορά ο οκτάχρονος αγώνας των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας απέναντι στις πρωτοφανείς παράνομες και καταχρηστικές πρακτικές της εργοδοσίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας που είναι καρφί στο μάτι των κυβερνήσεων και των εργοδοτών και αποτελεί έμπνευση για όλους τους κλάδους, για όλα τα Συνδικάτα που παλεύουν για τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Παρά τις επανειλημμένες δικαστικές αποφάσεις υπέρ του δίκαιου αγώνα τους, εξακολουθούν να βρίσκονται απολυμένοι, εκτός χώρου δουλειάς και διωκόμενοι. Αύριο στις 9.00 το πρωί θα δώσουν ακόμα μία μάχη μέσα και έξω από την δικαστική αίθουσα. Η συμμετοχή, η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη όλων μας είναι απαραίτητη.

Τρίτη 5/3 και ώρα 9:00 π.μ. στον Άρειο Πάγο

Περισσότερα

Η Θεατρική Παράσταση “Η τρελή του Σαγιό” στο Σπίτι του Αγωνιστή στις 28 Απριλίου

Παράσταση ειδικά διαμορφωμένη για το σπίτι του Αγωνιστή και θεατές  το προσωπικό και εναπομείναντες...

Αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων του Δημοσίου στην Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 17 Απρίλη

Τη συμμετοχή τους στην απεργία στις 17 Απρίλη ανακοινώνουν με αποφάσεις τους Ομοσπονδίες και Σωματεία Εργαζομένων του...

Προσυγκεντρώσεις Απεργιακής Συγκέντρωσης 17ης Απριλίου

Στις 9:30πμ έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 17 Απρίλη. Συγκεκριμένα,...