Η USB Καταδικάζει Την Παρουσία Της Αστυνομίας Στα Συνέδρια Των Συνδικάτων Της Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε στις

Η USB καταδικάζει αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και έχει καταδικαστεί από τους συντρόφους του ΠΑΜΕ : η αστυνομία στα συνέδρια των συνδικάτων!

Η USB εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και στα ταξικά συνδικάτα που αγωνίζονται σκληρά κατά των πολιτικών της ελληνικής κυβέρνησης. Στηρίζουμε την γενική απεργία στις 28 Νοέμβρη

Καταγγέλλουμε ότι στα διάφορα συνέδρια των εργατικών κέντρων που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, υπήρχε μεγάλη παρουσία της αστυνομίας και ιδιωτικής ασφάλειας, μέχρι και παρουσία μυστικών αστυνομικών στις εργασίες των συνδικάτων.

Αυτή η παρουσία υπήρξε ύστερα από αίτημα των εκπροσώπων της ΓΣΕΕ (πρόκειται για την Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, μέλος της ΣΕΣ) και από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,  με στόχο τον εκφοβισμό και την καταστολή.

Όλα αυτά είναι απαράδεκτα! Δε θα αγγίξουν το δικαίωμα των εργαζομένων να συγκεντρώνονται ελεύθερα και να χτίζουν “τα συνδικάτα που χρειαζόμαστε”. Αυτά τα δικαιώματα είναι αποτέλεσμα των αγώνων αλλά και του αίματος που έχουν δώσει οι εργαζόμενοι.

Η USB  στηρίζει το ΠΑΜΕ και τον αγώνα των ελλήνων εργαζομένων

Η USB  στηρίζει την απεργία στις 28 Νοέμβρη

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας

Περισσότερα

Διεθνής Εκδήλωση Συνδικάτων Εργαζομένων στα Τρένα

Στις 28 Μάη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας διεθνής εκδήλωση εργαζομένων στα Τρένα με...

Αποστολή του ΠΑΜΕ στην Δανία

Στις 4 και 5 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη του ΠΑΜΕ στην Δανία ύστερα από...

Αλληλεγγύη στους φοιτητές των ΗΠΑ-Καταγγέλλουμε την βία και την καταστολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Βράδυ Πρωτομαγιάς τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εναντίον...