Η USB Καταδικάζει Την Παρουσία Της Αστυνομίας Στα Συνέδρια Των Συνδικάτων Της Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε στις

Η USB καταδικάζει αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και έχει καταδικαστεί από τους συντρόφους του ΠΑΜΕ : η αστυνομία στα συνέδρια των συνδικάτων!

Η USB εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και στα ταξικά συνδικάτα που αγωνίζονται σκληρά κατά των πολιτικών της ελληνικής κυβέρνησης. Στηρίζουμε την γενική απεργία στις 28 Νοέμβρη

Καταγγέλλουμε ότι στα διάφορα συνέδρια των εργατικών κέντρων που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, υπήρχε μεγάλη παρουσία της αστυνομίας και ιδιωτικής ασφάλειας, μέχρι και παρουσία μυστικών αστυνομικών στις εργασίες των συνδικάτων.

Αυτή η παρουσία υπήρξε ύστερα από αίτημα των εκπροσώπων της ΓΣΕΕ (πρόκειται για την Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, μέλος της ΣΕΣ) και από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,  με στόχο τον εκφοβισμό και την καταστολή.

Όλα αυτά είναι απαράδεκτα! Δε θα αγγίξουν το δικαίωμα των εργαζομένων να συγκεντρώνονται ελεύθερα και να χτίζουν “τα συνδικάτα που χρειαζόμαστε”. Αυτά τα δικαιώματα είναι αποτέλεσμα των αγώνων αλλά και του αίματος που έχουν δώσει οι εργαζόμενοι.

Η USB  στηρίζει το ΠΑΜΕ και τον αγώνα των ελλήνων εργαζομένων

Η USB  στηρίζει την απεργία στις 28 Νοέμβρη

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας

Περισσότερα

Σταματήστε το Έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα κλιμάκωση της κατοχικής βίας του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ εναντίον...

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, των ΗΠΑ(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη, 26 Γενάρη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε διαδικτυακά με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, AMAZON LABOR UNION,...

Αλληλεγγύη στη Νέα Μεγάλη Απεργία των Εργατών της Γαλλίας στις 31 Γενάρη

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργάτες της Γαλλίας που κλιμακώνουν τον αγώνα...