Η Τέχνη να γίνει όπλο των εργατών-καλλιτεχνών στον Αγώνα για Ζωή με δικαιώματα (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει τις επιτυχημένες και πολύμορφες δράσεις των  Σωματείων των καλλιτεχνών και των εργαζομένων των τεχνών που με τις νότες τους, τα τραγούδια τους και τα βήματα τους ύψωσαν φωνή διεκδίκησης και αγώνα.

Οι πολυάριθμες πολιτιστικές παρεμβάσεις του ΠΜΣ, του ΣΕΗ, του ΣΕΘΕΑ, των αμέτρητων μουσικών, τραγουδιστών, ηθοποιών, εικαστικών σε όλη την Ελλάδα στις 21  Μάη έδωσαν δύναμη και χάρισαν όμορφες στιγμές σε χιλιάδες εργαζόμενους και ανθρώπους του μόχθου. Ταυτόχρονα όμως, αποτελούν σημαντικό βήμα στον μεγάλο αγώνα των εργαζομένων της Τέχνης για επιβίωση για να μη φορτωθεί ξανά ο λαός τη νέα κρίση που έφτασε.

Στις δύσκολες ώρες της πανδημίας, αλλά και στους αγώνες που έρχονται η Τέχνη δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων. Η τέχνη να γίνει όπλο των εργατών-καλλιτεχνών στον Αγώνα για ζωή με δικαιώματα.

 

Βίντεο από την κινητοποίηση του ΠΜΣ στο Σύνταγμα(δείτε εδώ)

Περισσότερα

Για τον καταστροφικό σεισμό στον Παναμά

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη των συνδικάτων της...

Για το εργοδοτικό έγκλημα στην Motor Oil

Άλλο ένα προδιαγεγραμμένο εγκλημα. Ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των εργοδοτικών και κρατικών δολοφονιών...

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος – Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος - Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους...