Η Τέχνη να γίνει όπλο των εργατών-καλλιτεχνών στον Αγώνα για Ζωή με δικαιώματα (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει τις επιτυχημένες και πολύμορφες δράσεις των  Σωματείων των καλλιτεχνών και των εργαζομένων των τεχνών που με τις νότες τους, τα τραγούδια τους και τα βήματα τους ύψωσαν φωνή διεκδίκησης και αγώνα.

Οι πολυάριθμες πολιτιστικές παρεμβάσεις του ΠΜΣ, του ΣΕΗ, του ΣΕΘΕΑ, των αμέτρητων μουσικών, τραγουδιστών, ηθοποιών, εικαστικών σε όλη την Ελλάδα στις 21  Μάη έδωσαν δύναμη και χάρισαν όμορφες στιγμές σε χιλιάδες εργαζόμενους και ανθρώπους του μόχθου. Ταυτόχρονα όμως, αποτελούν σημαντικό βήμα στον μεγάλο αγώνα των εργαζομένων της Τέχνης για επιβίωση για να μη φορτωθεί ξανά ο λαός τη νέα κρίση που έφτασε.

Στις δύσκολες ώρες της πανδημίας, αλλά και στους αγώνες που έρχονται η Τέχνη δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων. Η τέχνη να γίνει όπλο των εργατών-καλλιτεχνών στον Αγώνα για ζωή με δικαιώματα.

 

Βίντεο από την κινητοποίηση του ΠΜΣ στο Σύνταγμα(δείτε εδώ)

Περισσότερα

Καταγγελία για το κατέβασμα από τον Δήμο Αθηναίων των αφισών του πανελλαδικού συλλαλητηρίου της 5ης Σεπτέμβρη

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια του Δήμου Αθηναίων να κατεβάσει τις...

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Περιοδείες εργατικών σωματείων στην Κεντρική Μακεδονία: Τρίτη 1/9 σε εργοστάσιο τροφίμων στο Κιλκίς, στις 9π.μ....
00:06:34

Παρέμβαση του Αντ. Κούκουρα στον ΕΡΤnews Radio για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...