Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών καταδικάζει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στους εκπαιδευτικών

image_pdfimage_print

Η ομοσπονδία μας καταδικάζει την δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής με χημικά και ευθείες βολές «στα τυφλά» χειροβομβίδων κρότου λάμψης ενάντια στους εκπαιδευτικούς, ενάντια στους δασκάλους των παιδιών μας, που διαδήλωσαν μαζικά εχθές κατά του ν/σ της κυβέρνησης για το νέο σύστημα προσλήψεων-διορισμών που στην πραγματικότητα αποτελεί προαναγγελία χιλιάδων απολύσεων.

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, της εκπαιδευτικού μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ και στελέχους του ΠΑΜΕ Θοδώρας Δριμάλα καθώς και άλλων διαδηλωτών.

Καταγγέλλουμε την αθλιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία μέσω της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη επιχειρεί να μας πείσει ότι τα ΜΑΤ περίπου λειτουργούν αυτοβούλως, προκειμένου να αποποιηθεί των ευθυνών της για τα χθεσινά γεγονότα! Οι δυνάμεις καταστολής λειτουργούν πάντοτε υπό την καθοδήγηση των εκάστοτε κυβερνήσεων! Τα όσα λέει, χωρίς να ντρέπεται η κ.Υπουργός είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Η κυβέρνηση επέλεξε, όχι τυχαία, να εξαπολύσει άγρια καταστολή εναντίον των εκπαιδευτικών αποδεικνύοντας και σε αυτή την περίπτωση πως είναι αδίστακτη και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο προκειμένου να φέρει εις πέρας την βρώμικη δουλειά που έχει αναλάβει σε όλα τα επίπεδα.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να παραστούν σήμερα στις 12:00 στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη στην παράσταση διαμαρτυρίας των σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για να δοθεί μαχητική απάντηση στην βία και την τρομοκρατία της κυβέρνησης.

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.