Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ καταδικάζει τις διώξεις συνδικαλιστών

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ – ΕΤΜ καταδικάζει αποφασιστικά τις διώξεις συνδικαλιστών, όπως τον Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Βάλσαμο Συρίγο, την Πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτη Ρέντζιου, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών και του Σωματείου της Μαλαματίνας Γιάννη Φραγγίδη, καθώς και άλλων. 

Η κυβέρνηση να είναι βέβαιη μαζί με την εργοδοσία ότι το ταξικό εργατικό κίνημα ποτέ δεν κάμφθηκε και δεν σταμάτησε την δράση του από τέτοιες άθλιες πρακτικές.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας καλεί τα Σωματεία μέλη της να καταδικάσουν με κάθε τρόπο την τρομοκρατική αυτή τακτική κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοσίας.

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 28 Μάρτη Όλοι στη Γενική συνέλευση του σωματείου μας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου 2026 στις 10:30 Στα...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για την κινητοποίηση στο περιφερειακό συμβούλιο

ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ...