Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενάντια στο ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνδικαλιστική Μαφία ΓΣΕΕ και Ευρωπαϊκή Ένωση Χέρι-Χέρι στο Ψέμα και τη Συκοφαντία, την επίθεση ενάντια στα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τα συνδικάτα που αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε.

Όσο και αν θέλει να κρυφτεί η συνδικαλιστική Μαφία της ΓΣΕΕ για τον βρώμικο, αντεργατικό της ρόλο, την αποκαλύπτουν οι φίλοι της.

Έτσι λοιπόν, μετά τις τοποθετήσεις στήριξης που έλαβε η συνδικαλιστική μαφία από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, τον Τζήμερο και τα κόμματα που επέβαλλαν τα μνημόνια στην Ελλάδα, ήρθε και η Ευρωπαϊκή Ένωση να δέσει το γλυκό.

Μετά το Συνέδριο της ΣΕΣ όπου ο Παναγόπουλος χειροκροτούσε τον Γιούνκερ, η υπηρεσία της ΕΕ, EUROFOUND (υπηρεσία της ΕΕ για έκδοση ερευνών, στατιστικών και πληροφοριών για συνθήκες ζωής και εργασίας) δημοσίευσε μια έκθεση για την κατάσταση των εργαζομένων της Ελλάδας, στην οποία αναπαρήγαγε στο σύνολο της τη λάσπη, τις συκοφαντίες και τα ψέματα της συνδικαλιστικής μαφίας περί δήθεν «βίαιων πρακτικών του ΠΑΜΕ που εμπόδισαν το συνέδριο της ΓΣΕΕ».

Εμείς σημειώνουμε μόνο τα παρακάτω

Η ΕΕ είναι ο μηχανισμός προώθησης των συμφερόντων των μονοπωλίων ενάντια στους εργαζόμενους της Ευρώπης και αποτέλεσε τα 2/3 της Τρόικας των μνημονίων.

Η ΓΣΕΕ χειροκροτά την ΕΕ και αποδέχεται τα αντεργατικά της μέτρα και τα μνημόνια

Η ΕΕ αναπαράγει τη λάσπη της ΓΣΕΕ ενάντια στο ΠΑΜΕ.

Περισσότερα

Κινητοποιήσεις για δημόσια δωρεάν Υγεία για όλο το λαό ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αττική και σε άλλες πόλεις για δημόσια δωρεάν Υγεία για...

Δράσεις στην χθεσινή Διεθνή μέρα αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Παρεμβάσεις και δράσεις αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποίησαν χθες σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και μαζικοί φορείς. Δείτε...

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 15 Δεκεμβρίου 7μ.μ στο Σύνταγμα

Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων στο συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη...