Η απεργιακή συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Λήμνο

Δημοσιεύτηκε στις

Μαζικά συμμετείχαν εργαζόμενοι και όχι μόνο, στην απεργιακή συγκέντρωση στο λιμάνι της Μύρινας της Λήμνου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των εργατικών σωματείων του νησιού.

Την εκδήλωση άνοιξαν με αφιέρωμα στον ποιητή σύμβολο της Εργατικής Πρωτομαγιάς Γιάννη Ρίτσο, οι Παναγιώτης Καραφιλίππουκαι Δέσποινα Καμπουροπούλου, μέλη των ΔΣ των σωματείων Εργαζομένων ΟΤΑ και Ξενοδοχοϋπαλλήλων αντίστοιχα.

Την κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης έκανε ο Απόστολος Αγαλιανός, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Οικοδόμων.

  Ακολούθησε μαχητική πορεία με συνθήματα μέσα από την αγορά της Μύρινας, που κατέληξε στο μνημείο των πεσόντων, όπου κατατέθηκε στεφάνι προς τιμήν των νεκρών της εργατικής τάξης από εκπρόσωπο των εργατικών σωματείων του νησιού.

Περισσότερα

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Κάλεσμα σε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Κουβανικό Λαό 1η Μάρτη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον κουβανικό...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 4 Μάρτη στο Εφετείο

ΌΛΟΙ στην συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 8.30 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας. Η πάλη...

Σωματείο Εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Καμία ζωή δεν είναι αναλώσιμη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 πμ...