H ITUC προκαλεί τα θύματα των Χιροσίμα – Ναγκασάκι

Δημοσιεύτηκε στις

Η διεθνής οργάνωση-μαριονέτα των ΗΠΑ και του ιμπεριαλισμού για τον έλεγχο των συνδικάτων, η ITUC προκαλεί τα θύματα των Χιροσίμα/Ναγκασάκι σβήνοντας κάθε αναφορά στο ποιος έριξε τις βόμβες.

Συγκεκριμένα η ITUC στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 4/8 αποσιωπά ότι ήταν οι ΗΠΑ που βομβάρδισαν τις Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ITUC λέει ότι οι πυρηνικές βόμβες που δολοφόνησαν 250.000 αθώους ήρθαν από το πουθενά.

Η ITUC επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως υπηρέτης του ιμπεριαλισμού αναλαμβάνοντας να γίνει «πλυντήριο» των ΗΠΑ και να ξαναγράψει την ιστορία. Άλλωστε αυτό κάνει συστηματικά στηρίζοντας όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, ακόμη και το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

 

 

Περισσότερα

Συνέντευξη Τύπου του ΕΚ Πειραιά για τα καζάνια του θανάτου ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συνέντευξη Τύπου για τα ''καζάνια του θανάτου'' έδωσε χθες το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στο...

Το πρόγραμμα της παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής “Αγριόχηνες” το Σάββατο 14 Μαρτίου

Το Σάββατο 14-3-2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ και από...

Κινητοποίηση της ΟΕΝΓΕ στο Υπ. Υγείας για τους ειδικευόμενους γιατρούς ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν χθές το μεσημέρι οι ειδικευόμενοι γιατροί στο πλαίσιο της...