H ITUC προκαλεί τα θύματα των Χιροσίμα – Ναγκασάκι

Δημοσιεύτηκε στις

Η διεθνής οργάνωση-μαριονέτα των ΗΠΑ και του ιμπεριαλισμού για τον έλεγχο των συνδικάτων, η ITUC προκαλεί τα θύματα των Χιροσίμα/Ναγκασάκι σβήνοντας κάθε αναφορά στο ποιος έριξε τις βόμβες.

Συγκεκριμένα η ITUC στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 4/8 αποσιωπά ότι ήταν οι ΗΠΑ που βομβάρδισαν τις Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ITUC λέει ότι οι πυρηνικές βόμβες που δολοφόνησαν 250.000 αθώους ήρθαν από το πουθενά.

Η ITUC επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως υπηρέτης του ιμπεριαλισμού αναλαμβάνοντας να γίνει «πλυντήριο» των ΗΠΑ και να ξαναγράψει την ιστορία. Άλλωστε αυτό κάνει συστηματικά στηρίζοντας όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, ακόμη και το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

 

 

Περισσότερα

Όλοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη στο έγκλημα της Πύλου

Τρία χρόνια από το έγκλημα στην Πύλο Πριν τρία χρόνια συντελέστηκε ένα από τα μεγαλύτερα...

Σποτ Λαϊκό Γλέντι ΠΑΜΕ στις 27 Ιούνη στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Δείτε το σποτ για το Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ με τον Βαγγέλη Κορακάκη και παραδοσιακό...

Το πρόγραμμα για την παιδική ραδιοφωνική εκπομπή Αγριόχηνες

Το Σάββατο 13/06/2026, στις 9.00 το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης 904 αριστερά...