ΓΣΕΕ: Το προεκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας,μόνιμος συνεταίρος των κυβερνήσεων(ΦΩΤΟ)

image_pdfimage_print

Οι παρακάτω φωτογραφίες δεν είναι από το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι μέσα από τα γραφεία της ΓΣΕΕ οπού κατά την προεκλογική περίοδο οι εργατοπατέρες Παναγόπουλος-Κιουτσούκης-Βασιλόπουλος τη μετέτρεψαν σε ένα απέραντο προεκλογικό περίπτερο της κυβέρνησης, καθώς πέρασαν από το κτίριο, υπουργοί, υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι πρόκληση να μιλούν αυτοί που έχουν σφαγιάσει τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα, που υπέγραψαν 3 μνημόνια, για “εκδημοκρατισμό” του συνδικαλιστικού κινήματος, για κομματικοκρατία. Είναι καθαρό ότι θέλουν συνδικάτα συμβιβασμένα, ομήρους στην μεγαλοεργοδοσία και τις κυβερνήσεις της.

Επιδιώκουν με το νομοσχέδιο-σκούπα που φέρνουν να τσακίσουν και τα ελάχιστα που είχαν απομείνει από την αντεργατική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχο έχουν να βάλουν στο γύψο τα αγωνιστικά συνδικάτα, να φιμώσουν τις ταξικές φωνές.

Δεν πρέπει να τους περάσει!

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ που δίκαια οι εργαζόμενοι ονόμασαν “συνδικαλιστική μαφία” από τα έργα και τις ημέρες τους όλα τα χρόνια της κρίσης αλλά και το τελευταίο διάστημα με τα συνέδρια οπού πρωταγωνίστησαν μαϊμούδες, νόθοι και μπράβοι, πρωτοστατεί στην νέα επίθεση, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στην πρόσφατη συνάντηση της διορισμένης διοίκησης της ΓΣΕΕ με τον πρωθυπουργό αποκαλύφθηκε ότι έχουν συμφωνήσει σε όλα. Στην επιθετική προώθηση της ιδιωτικής ασφάλισης, σε ειδικές οικονομικές ζώνες που ζητούν οι βιομήχανοι και οι άλλες εργοδοτικές ενώσεις, στην κατάργηση και των ελάχιστων κλαδικών συμβάσεων που έχουν απομείνει, στην απαλλαγή των εργοδοτών από ασφαλιστικές εισφορές, στο εκτεταμένο φακέλωμα συνδικάτων και συνδικαλιστών, σε νέες μαύρες λίστες.

Συναγερμός!

Όλοι στο συλλαλητήριο σήμερα, στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 6μμ.

Όλα τα συνδικάτα να πάρουν αγωνιστικές, ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ αποφάσεις!

Δε θα παραδώσουμε τα συνδικάτα στην κυβέρνηση και την εργοδοσία.

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Comments are closed.