Γραμματεία ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης : Το μήνυμα είναι ένα: Ούτε βήμα πίσω στον αγώνα για συνδικάτα στα χέρια εργατών!

image_pdfimage_print

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

Για βραβείο ως το πιο σύντομο ανέκδοτο ανταγωνίζεται το Δελτίο Τύπου που έβγαλε το παράρτημα της συνδικαλιστικής μαφίας στο ΕΚΘ.

Λένε ότι οι ταξικές δυνάμεις «κατάφεραν να ενώσουν τις συνδικαλιστικές παρατάξεις όλων των χώρων » ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΕΑΚ (ΣΥΡΙΖΑ)

Ένα ενιαίο σώμα το οποίο δεν διαχωρίστηκε ποτέ. Από κοινού όλοι μαζί κάλεσαν τους ασφαλίτες στο συνέδριο του ΕΚΘ. Μαζί υπερασπίστηκαν το όργιο νοθείας. Όλοι τους διαμόρφωσαν συσχετισμούς με τον εκβιασμό της εργοδοσίας. Μαζί, με τα χρήματα των εργαζομένων πλήρωσαν μπράβους, ποινικούς για να επιβάλουν τη νοθεία και τους εργοδότες στα συνδικάτα. Μαζί αποφάσισαν να κατασπαταλήσουν τα χρήματα των εργαζομένων σε υπερπολυτελή θέρετρα κάνοντας συνδικαλιστικό τουρισμό. Μαζί συγκρότησαν το «λειτουργικό προεδρείο» στο ΕΚΘ, πετώντας εκτός προεδρείου την 2η δύναμη, την Εργατική Ενότητα. Μαζί έστησαν τις προβοκάτσιες σε Καλαμάτα και Ρόδο. Μαζί, με Μιχαλολιάκο και Τζήμερο, με μια φωνή μιλάνε για «τάγματα εφόδου» και «εγκληματική οργάνωση» προσπαθώντας να βγάλουν λάδι, μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την εγκληματική Χρυσή Αυγή. Μαζί γυρνάνε την πλάτη σε εργαζόμενους που ζητάνε στήριξη με προκήρυξη απεργίας. Τα στελέχη τους με τις πλάτες των εργοδοτών απολύουν εργαζόμενους που μιλάνε για διεκδικήσεις. Μαζί κοροϊδεψαν προχτές τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ με στημένες εντάσεις και συγκρούσεις, τη μέρα της διοίκησης του ΕΚΘ που έπαιρναν από κοινού την απόφαση για διορισμό διοίκησης της ΓΣΕΕ με αποκλεισμό των δυνάμεων του ΠΑΜΕ. Μαζί συναποφάσισαν τη μετατροπή του ΕΚΘ σε μαυσωλείο για τα μνημόσυνα της εργατικής τάξης και τον αποκλεισμό των ταξικών σωματείων από τη χρήση των υποδομών του ΕΚΘ.  

ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑ

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ https://www.902.gr/eidisi/ergazomenoi-symmahia/175387/i-gymnia-se-olo-tis-megaleio

Μόνο που εκεί το ΜΑΖΙ δεν έχει καμία σημασία διότι το άθροισμα των 0+0+0 είναι = 0

Αυτό το καθήκον τους ανέθεσε η εργοδοσία και το επιτελούν στο έπακρο, ως και αδίστακτοι όποτε χρειαστεί.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Τα εργατικά κέντρα, οι ομοσπονδίες, τα συνδικάτα, οι επιτροπές αγώνα σε κάθε κλάδο, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ κάνουμε ξεκάθαρο: η μάχη ενάντια στη συνδικαλιστική μαφία θα συνεχιστεί, με μεγαλύτερη ένταση, μαζικότητα και αποφασιστικότητα έως ότου πεταχτούν έξω νόθοι και εργοδότες. Για να ανασάνουν οι εργάτες, να οργανώσουν τον αγώνα τους χωρίς τον μπαμπούλα των εργοδοτικών συνδικαλιστών και των διώξεων – απολύσεων που εξαπολύουν από κοινού με την εργοδοσία, κάθε φορά που τολμούν να υψώσουν το ανάστημά τους στα αφεντικά. Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, δεν έχουν λόγο να φοβούνται, έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη και από την εργοδοσία και από τα τσιράκια της. Ο μόνος δρόμος για να ξεμπλέξουν με τους εργατοπατέρες και να οδηγηθούν σε αγώνες και κατακτήσεις είναι να δυναμώσουν τα συνδικάτα τους. Αυτό είναι που φοβούνται, κυβέρνηση, εργοδότες και τα τσιράκια τους στο εργατικό κίνημα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ

 

 

Comments are closed.