Γραμματεία ΠΑΜΕ Ρόδου : Πικετοφορίες του ΠΑΜΕ σε γειτονιές και στέκια εργαζομένων στον τουρισμό

Δημοσιεύτηκε στις

Χθες 10 Ιουνίου, ημέρα κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον τουρισμό, ομάδα συνδικαλιστών από τον κλάδο του τουρισμού που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, μαζί με εργαζόμενους άλλων κλάδων, οργάνωσε πικετοφορία σε λαϊκές γειτονιές της πόλης της Ρόδου.

Με τη ντουντούκα ενημέρωσαν συνοικία τη συνοικία για τις εξελίξεις και καλούσαν σε συσπείρωση και αγώνα για τη διασφάλιση του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ο προβληματισμός και η αγωνία για την κατάσταση που διαμορφώνεται ήταν έκδηλα στις συζητήσεις που άνοιξαν.

Σήμερα, 11 Ιουνίου, ημέρα που συνδικάτα, ομοσπονδίες  και εργατικά κέντρα σε όλη τη χώρα οργανώνουν συλλαλητήρια, οργανώνεται πικετοφορία στην Ιαλυσό στα στέκια των εργαζομένων στον τουρισμό.

Περισσότερα

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: 28 Σεπτέμβρη Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας στις 15:00

Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη, στις 15:00 Οι πρόσφατες εξελίξεις και η...

Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Κινητοποίηση στη Neotex για την ανάκληση απόλυσης

Εργαζόμενοι στην ΝΕΟΤΕΧ, Το Σωματείο μας καταγγέλλει την εργοδοσία της ΝΕΟΤΕΧ Α.Β.Ε.Ε. η οποία δρώντας...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Τα προβλήματα της Καθαριότητας δεν λύνονται με περισσότερη πίεση στους εργαζόμενους

Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Η παράσταση...