Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών : Η φωνή των εργατών δεν φιμώνεται !!

Δημοσιεύτηκε στις

Κάθε συνδικάτο να καταδικάσει το χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο που επιδιώκει τη συκοφάντηση και την ποινικοποίηση των αγώνων και των διαδηλώσεων.

Δίνει το δικαίωμα στην αστυνομία – με διατάξεις λάστιχο- να αποφασίζει αν και πότε έχουν δικαίωμα να διαδηλώσουν οι εργαζόμενοι.

Δίνει το δικαίωμα να απαγορεύει ή να διαλύει κατά το δοκούν, συγκεντρώσεις, καθιστώντας μέχρι και ιδιώνυμο αδίκημα τη συμμετοχή σε απαγορευμένη κινητοποίηση.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να μπουν στο γύψο οι διεκδικήσεις, πρέπει να καταδικαστούν ΑΜΕΣΑ από το σύνολο των συνδικάτων και από όλες τις παρατάξεις στο χώρο των μεταφορών.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Μέτρα για εργαζόμενους σε συνθήκες καύσωνα

Με δεδομένα τις ήδη υπάρχουσες, άσχημες συνθήκες δουλειάς στους χώρους εργασίας, τη δουλειά ήλιο...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Με παρέμβαση σταμάτησαν επισκευαστικές εργασίες στο νέο Μόλο Δραπετσώνας

Τα προεδρεία των σωματείων μας, ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, πραγματοποιήσαμε σήμερα, 22 Ιούλη, περιοδεία στα...