Γρ. Ρόδου ΠΑΜΕ: Με πειθαρχημένο και οργανωμένο τρόπο τιμήθηκε στη Ρόδο η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου

Δημοσιεύτηκε στις

Με πειθαρχημένο και οργανωμένο τρόπο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, αντιπρόσωποι εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και άλλων μαζικών φορέων, τίμησαν στη Ρόδο τη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου όπως είχαν άλλωστε εξαγγείλει από μέρες.

Παρά το γεγονός ότι το κέντρο της πόλης της Ρόδου αστυνομοκρατούνταν από νωρίς το πρωί, οι συγκεντρωμένοι με πειθαρχία βρέθηκαν στο άγαλμα του Αλέξανδρου Διάκου την προγραμματισμένη ώρα.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με την ανάγνωση δήλωσης του Δημήτρη Καραμήτα, εξορισμένου στη Λέρο κατά τη διάρκεια της Χούντας.

Την κεντρική ομιλία έκανε η Θεανώ Κουντούρη, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου.

Στο τέλος της συγκέντρωσης διαβάστηκε ψήφισμα καταγγελίας του όργιου τρομοκρατίας που εξαπέλυσε η κυβέρνηση με χιλιάδες αστυνομικούς, χτυπώντας απρόκλητα στο ψαχνό ακόμα και βουλευτές και κάνοντας δεκάδες προσαγωγές.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΤΕΜ – COSMOS: Για τη θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδων σε αντιφασίστα στην εργατουπολη της Ελευσίνας

Καταδικάζουμε τη θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών σε αντιφασίστα στην περιοχή της Ελευσίνας. Ακολουθώντας τη γνωστή...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Όλοι στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας 18 Οκτώβρη

Όλες και όλοι στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, την Κυριακή, 18 Οκτώβρη, στις 11.30,...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Στην Ελευσίνα ο λαός ξέρει και μπορεί να κόψει τα χέρια στους φασίστες

Συνάδελφοι. Στις 8 του Οκτώβρη στην Ελευσίνα εντοπισμένοι θρασύδειλοι φασίστες μαχαίρωσαν αθλητή με αντιφασιστική...