Για το θάνατο του συναδέλφου και συντρόφου μας Γιάννη Κιούση

Δημοσιεύτηκε στις

Με μεγάλη θλίψη και πόνο η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποχαιρετά το σύντροφο Γιάννη Κιούση, που έφυγε σήμερα, πρόωρα από τη ζωή.

Ο συνάδελφος Γιάννης γεννήθηκε το 1963 στη Λειβαδιά Βοιωτίας, ενώ από το 1986 εργαζόταν στα λεωφορεία ως οδηγός και μετέπειτα σταθμάρχης.

Με την αταλάντευτη στάση του, συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για το δίκιο της εργατικής τάξης και των εργαζομένων του κλάδου του, ως συνδικαλιστής στον χώρο των αστικών συγκοινωνιών και μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ από το Μάρτη του 2000. Ως μέλος για χρόνια της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, έχει τη δική του συμβολή στη συνολική καταξίωση του κύρους του ΠΑΜΕ στην εργατική τάξη της χώρας.

Ο συνάδελφος Γιάννης ήταν συνεπής μαχητής στην πρώτη γραμμή των αγώνων της τάξης μας, στην καθημερινή ταξική πάλη, στη μάχη για το μεροκάματο, τις απολύσεις, στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Συμμετείχε δραστήρια ως απολυμένος εργαζόμενος στους μεγάλους αγώνες των αστικών συγκοινωνιών το 1992 και είχε μεγάλη συνεισφορά και συμβολή στους πιο πρόσφατους αγώνες του κλάδου των μεταφορών, στις πολύμηνες κινητοποιήσεις την περίοδο 2010 – 2013.

Αφήνει σε όλους μας ισχυρή κληρονομιά και όπλο, το παράδειγμα της αγωνιστικής ζωής, την καθημερινή ακούραστη δράση του.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στη γυναίκα και στο παιδί του, στους συναδέλφους του.

Περισσότερα

Κινητοποιήσεις σε CEPAL και doValue – Απετράπηκαν πλειστηριασμοί(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Μετά από κινητοποιήσεις σωματείων και φορέων στα funds CEPAL και doValue απετράπηκαν πλειστηριασμοί λαϊκών...

Συνέδριο Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων – Βήμα Κήρυξης της νέας Αντεργατικής Επίθεσης Εργοδοτών-Ευρωπαϊκής Ένωσης

https://youtu.be/a_K6jvkA-8I Την Παρασκευή 26 Μάη, ολοκληρώνεται στο Βερολίνο το Συνέδριο της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων-ΣΕΣ. Ένα...

Το Συνέδριο της IndustriAll, οι μηχανισμοί των εργοδοτών, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του QATARGATE δεν έχουν θέση στην Θεσσαλονίκη!

       Στην Θεσσαλονίκη των αγώνων και της εργατιάς δεν έχουν θέση οι υπηρέτες των...