Για το θάνατο του συναδέλφου και συντρόφου μας Γιάννη Κιούση

Δημοσιεύτηκε στις

Με μεγάλη θλίψη και πόνο η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποχαιρετά το σύντροφο Γιάννη Κιούση, που έφυγε σήμερα, πρόωρα από τη ζωή.

Ο συνάδελφος Γιάννης γεννήθηκε το 1963 στη Λειβαδιά Βοιωτίας, ενώ από το 1986 εργαζόταν στα λεωφορεία ως οδηγός και μετέπειτα σταθμάρχης.

Με την αταλάντευτη στάση του, συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για το δίκιο της εργατικής τάξης και των εργαζομένων του κλάδου του, ως συνδικαλιστής στον χώρο των αστικών συγκοινωνιών και μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ από το Μάρτη του 2000. Ως μέλος για χρόνια της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, έχει τη δική του συμβολή στη συνολική καταξίωση του κύρους του ΠΑΜΕ στην εργατική τάξη της χώρας.

Ο συνάδελφος Γιάννης ήταν συνεπής μαχητής στην πρώτη γραμμή των αγώνων της τάξης μας, στην καθημερινή ταξική πάλη, στη μάχη για το μεροκάματο, τις απολύσεις, στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Συμμετείχε δραστήρια ως απολυμένος εργαζόμενος στους μεγάλους αγώνες των αστικών συγκοινωνιών το 1992 και είχε μεγάλη συνεισφορά και συμβολή στους πιο πρόσφατους αγώνες του κλάδου των μεταφορών, στις πολύμηνες κινητοποιήσεις την περίοδο 2010 – 2013.

Αφήνει σε όλους μας ισχυρή κληρονομιά και όπλο, το παράδειγμα της αγωνιστικής ζωής, την καθημερινή ακούραστη δράση του.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στη γυναίκα και στο παιδί του, στους συναδέλφους του.

Περισσότερα

Εξορμήσεις στα διόδια από συνδικάτα της Αττικής για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εξορμήσεις στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής συνδικάτα...

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες – Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των κερδών!

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των...

Κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και απρόκλητη σύλληψη του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας...