Κυριακή, Αύγουστος 18

Για το άρθρο σε εφημερίδα του Εργοδότη και εκπροσώπου της ΓΣΕΕ Καραγεωργόπουλου

image_pdfimage_print

Σε άρθρο του σε εφημερίδα, ο γνωστός εργοδότης Καραγεωργόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρειών, που φέρει την ιδιότητα του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, επιχειρεί να απαντήσει στις καταγγελίες των εργατικών συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Αναπαράγει τις γνωστές συκοφαντίες για το ΠΑΜΕ. Δε λέει κουβέντα, όμως, για την ταμπακιέρα! Δε λέει κουβέντα για την ωμή παρέμβαση και συμμετοχή της εργοδοσίας στα συνδικάτα!

  • Τι έχει γίνει με τα «συνδικάτα» που ψηφίζουν πρόεδροι Α.Ε., Ασφαλιστικών Εταιρειών, Τραπεζών, ανώτατα στελέχη εφοπλιστικών εταιρειών, ιδιοκτήτες πούλμαν;
  • Τι έχει γίνει με τις εταιρείες που ο ίδιος είναι πρόεδρος και διευθύνων;
  • Τι έχει γίνει με τις καταγγελίες για περιπτώσεις σωματείων, όπου οι ψηφίσαντες είναι περισσότεροι από τους εργαζόμενους της περιοχής;
  • Τι έχει γίνει με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισπράττει η ΓΣΕΕ από τους διάφορους οργανισμούς;

Γελάει και ο κάθε πικραμένος!

Είναι γνωστό σε όλη την εργατική τάξη ότι η ηγεσία της ΓΣΕΕ βοήθησε, όλα τα προηγούμενα χρόνια και στην περίοδο της κρίσης, τους εργοδότες και τις κυβερνήσεις τους να ξεθεμελιώσουν τα εργατικά δικαιώματα.

Καλούμε τους εργαζόμενους να οργανωθούν σε κάθε χώρο δουλειάς και να κόψουν τον ομφάλιο λώρο με τις δυνάμεις που ηγούνται στη ΓΣΕΕ και προωθούν τα εργοδοτικά και κυβερνητικά συμφέροντα.   

Comments are closed.