Για τις συλλήψεις συνδικαλιστών του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΑΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ, ΟΓΑ) και στον ΟΠΕΚΑ αγωνίζονται, προχωρώντας σε καταλήψεις κτηρίων του ΕΦΚΑ, ενάντια στην έλλειψη προσωπικού και την υποστελέχωση των υπηρεσιών, στην έλλειψη συνθηκών υγιεινής & καθαριότητας που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τόσο των εργαζομένων όσο και των εξυπηρετούμενων και στην έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής.

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ και η Κυβέρνηση, επέλεξαν να απαντήσουν στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων με τους μηχανισμούς καταστολής, συλλαμβάνοντας μέλη του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΑΕΕ.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης, τον εκφοβισμό και τη φίμωση των εργαζομένων που οργανώνουν την πάλη τους κατά της αντιλαϊκής πολιτικής.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απαιτεί σιγή και υποταγή από τους δημοσίους υπαλλήλους κάνοντας σαφές ότι μπροστά στην υλοποίηση του σχεδίου διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης και παράδοσής της στο μεγάλο κεφάλαιο θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ

Περισσότερα

Ζωντανά θα προβληθεί η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ στις 12μμ, για το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Παρακολουθήστε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο την Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ, που θα δοθεί σήμερα...

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε Ηράκλειο και Χανιά μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 16 Απρίλη, την ώρα...