Για τις νέες μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και του λαού της Αμερικής ενάντια στο ρατσιστικό μίσος και την εκμετάλλευση.

Ο λαός της Αμερικής το σαββατοκύριακο έκλεισε 2 βδομάδες μαζικών, πολύμορφων και μαχητικών κινητοποιήσεων με νέες τεράστιες κινητοποιήσεις. Διαδηλώσεις που απέδειξαν την τεράστια δύναμη του λαού απέναντι και στην πλέον καταπιεστική και αντιδημοκρατική μηχανή του πλανήτη.

Οι αντίστοιχες κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις που έγιναν σε ολόκληρο τον πλανήτη ανέδειξαν ότι ο αγώνας για δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες, για σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ενάντια σε φυλετικούς, θρησκευτικούς ή άλλους διαχωρισμούς είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου ενάντια στις απολύσεις, την φτώχεια και την ανεργία. Με τον αγώνα ενάντια στην εξαθλίωση των πολλών για τα κέρδη των λίγων.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στο σάπιο ρατσιστικό σύστημα που δολοφονεί και εξαθλιώνει. Στο σύστημα που δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε.

ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ – ΣΠΑΣΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ

Στην Αθήνα στις 7μμ στο Σύνταγμα και Πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία

Περισσότερα

46 χρόνια μετά η Σωτηρία Βασιλακοπούλου είναι παρούσα στους αγώνες ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων

Στα εργοστάσια, στους χώρους δουλειάς, συγκρούονται δύο κόσμοι. Από τη μία, ο κόσμος του...

Ανακοίνωση για το νομοσχέδιο για τα επαγγελματικά ταμεία

Το νέο νομοσχέδιο για τα Επαγγελματικά Ταμεία, που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι...

Παρεμβάσεις εργατικών σωματείων σε διόδια όλης της χώρας με το κάλεσμα για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Μαζικές παρεμβάσεις των συνδικάτων σε διόδια και λιμάνια σε όλη τη χώρα Στις 5 Σεπτέμβρη...