Για τις νέες μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και του λαού της Αμερικής ενάντια στο ρατσιστικό μίσος και την εκμετάλλευση.

Ο λαός της Αμερικής το σαββατοκύριακο έκλεισε 2 βδομάδες μαζικών, πολύμορφων και μαχητικών κινητοποιήσεων με νέες τεράστιες κινητοποιήσεις. Διαδηλώσεις που απέδειξαν την τεράστια δύναμη του λαού απέναντι και στην πλέον καταπιεστική και αντιδημοκρατική μηχανή του πλανήτη.

Οι αντίστοιχες κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις που έγιναν σε ολόκληρο τον πλανήτη ανέδειξαν ότι ο αγώνας για δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες, για σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ενάντια σε φυλετικούς, θρησκευτικούς ή άλλους διαχωρισμούς είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου ενάντια στις απολύσεις, την φτώχεια και την ανεργία. Με τον αγώνα ενάντια στην εξαθλίωση των πολλών για τα κέρδη των λίγων.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στο σάπιο ρατσιστικό σύστημα που δολοφονεί και εξαθλιώνει. Στο σύστημα που δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε.

ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ – ΣΠΑΣΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ

Στην Αθήνα στις 7μμ στο Σύνταγμα και Πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία

Περισσότερα

Πανελλαδική Σύσκεψη την Κυριακή 16 Μαρτίου 12μ στο ΕΚ Πειραιά – Όλοι στη μάχη για την οργάνωση της απεργίας στις 9 Απρίλη

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 12μ, στο Εργατικό Κέντρο...

Το ΠΑΜΕ συγχαίρει την Ομοσπονδία FNIC CGT Γαλλίας για την ανάκληση της απόλυσης του συνδικαλιστή Timothée Esprit

Το ΠΑΜΕ συγχαίρει την Ομοσπονδία Χημικής Βιομηχανίας FNIC CGT Γαλλίας για την επιτυχία της...
00:00:47

Χιλίαδες λαού στο χθεσινό συλλαλητήριο 7 Μάρτη στο Σύνταγμα(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες λαού κατέκλυσαν χθες το Σύνταγμα, για 3η μέρα μέσα σε μια εβδομάδα,διαδηλώνοντας για...