Για τις διώξεις των αγώνων για τους πλειστηριασμούς

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει τον κλιμακούμενο μηχανισμό τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων του λαού που υπερασπίζεται τη ζωή του και το σπίτι του.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιβεβαιώνει ότι η «έξοδος από τα Μνημόνια» σημαίνει να πετάξει από τα σπίτια τους τον φτωχόκοσμο. Για αυτό και επιδιώκει να προωθήσει τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς λαϊκών νοικοκυριών με κάθε μέσο και ειδικότερα μέσα από μια βιομηχανία διώξεων και εκφοβισμού. Έτσι σέρνει στα δικαστήρια διαδηλωτές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, ζητά εξηγήσεις από φορείς για τη συμμετοχή τους σε αντίστοιχες δράσεις και διώκει τον πρόεδρο της ΛΑΕ. Η Κυβέρνηση επιδιώκει με την αστυνομοκρατία, τις συλλήψεις και τις διώξεις να σταματήσει την λαϊκή οργή και αγανάκτηση που μεγαλώνει καθημερινά.

Στην τρομοκρατία απαντάμε με μαζικοποίηση του αγώνα ενάντια στη φοροληστεία και τους πλειστηριασμούς. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους διωκόμενους.

 

Περισσότερα

Μαζική απεργιακή διαδήλωση των εργαζομένων του Δημοσίου στην Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ηχηρό μήνυμα στην αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ αλλά και στον κυβερνητικό συνδικαλισμό έστειλαν με...

Περιοδείες σωματείων για την επιτυχία της απεργίας των εργαζομένων στο Δημόσιο ΦΩΤΟ

Τη μάχη για την επιτυχία της αυριανής απεργίας στο Δημόσιο δίνουν οι δυνάμεις της...

Οι πολιτιστικές ομάδες του ΠΑΜΕ επισκέπτονται την έκθεση «Γιάννης Στεφανίδης (1919-2010) / 70 χρόνια προσφοράς»

Οι πολιτιστικές ομάδες του ΠΑΜΕ επισκέπτονται την έκθεση «Γιάννης Στεφανίδης (1919-2010) / 70 χρόνια...