Για τις διώξεις των αγώνων για τους πλειστηριασμούς

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει τον κλιμακούμενο μηχανισμό τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων του λαού που υπερασπίζεται τη ζωή του και το σπίτι του.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιβεβαιώνει ότι η «έξοδος από τα Μνημόνια» σημαίνει να πετάξει από τα σπίτια τους τον φτωχόκοσμο. Για αυτό και επιδιώκει να προωθήσει τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς λαϊκών νοικοκυριών με κάθε μέσο και ειδικότερα μέσα από μια βιομηχανία διώξεων και εκφοβισμού. Έτσι σέρνει στα δικαστήρια διαδηλωτές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, ζητά εξηγήσεις από φορείς για τη συμμετοχή τους σε αντίστοιχες δράσεις και διώκει τον πρόεδρο της ΛΑΕ. Η Κυβέρνηση επιδιώκει με την αστυνομοκρατία, τις συλλήψεις και τις διώξεις να σταματήσει την λαϊκή οργή και αγανάκτηση που μεγαλώνει καθημερινά.

Στην τρομοκρατία απαντάμε με μαζικοποίηση του αγώνα ενάντια στη φοροληστεία και τους πλειστηριασμούς. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους διωκόμενους.

 

Περισσότερα

Συνεχίζουν να φθάνουν Μηνύματα Αλληλεγγύης για τη δίωξη του προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Ε.Κ. Πειραιά

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων...

Συνεχίζεται η Διεθνής Αλληλεγγύη ενάντια στη δίωξη του Προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή

Καταφτάνουν στα γραφεία του ΠΑΜΕ μηνύματα αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή,...