Για τις Διώξεις στα Συνδικάτα της ΣΤΑΣΥ

Δημοσιεύτηκε στις

Η τρομοκρατία και οι απειλές δεν θα περάσουν

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την τρομοκρατία και τις απειλές της κυβέρνησης, του υπουργείου μεταφορών στους εργαζόμενους και τα σωματεία των ΜΜΜ.

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζητά μέχρι και την φυλάκιση των μελών της διοίκησης των σωματείων.

Το «έγκλημά τους» ήταν η συμμετοχή τους στη στάση εργασίας που κήρυξε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των σωματείων και των εργαζομένων που προβλέπει ο νόμος Χατζηδάκη.

Με τέτοιες μεθοδεύσεις η κυβέρνηση επιχειρεί όχι μόνο να εφαρμόσει το αντεργατικό έκτρωμα που έκαναν πολλές φορές κουρελόχαρτο οι εργαζόμενοι στις μεταφορές, στο λιμάνι και αλλού, αλλά να εμποδίσει τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους, την απόφαση των σωματείων της ΣΤΑΣΥ να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις για την υπογραφή ΣΣΕ.

Θα το πούμε ξανά για μια ακόμη φορά.

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους, τα Συνδικάτα και τις διεκδικήσεις μας.

Περισσότερα

Γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης από τους Οικοδόμους ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ένα γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον γίγαντα λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης της εμπλοκής της χώρας...

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα ενάντια στην κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 23 Ιουνη

Οι προσυγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουν οριστεί στις 6.30μμ στα εξής σημεία: Πλατεία Κάνιγγος:...