Για την προσπάθεια ποινικοποίησης της απεργίας στα ΗΛΠΑΠ

Δημοσιεύτηκε στις

H Διοίκηση στα ΗΛΠΑΠ και η κυβέρνηση στέλνουν αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια το σωματείο εργαζομένων επιδιώκοντας να βγάλουν παράνομη την αυριανή απεργία.

Δε θα μπούμε στη λογική της νομιμότητας της αυριανής πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας που έχει προκηρυχτεί βδομάδες πριν. Η ένταση της καταστολής και της τρομοκρατίας, η απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης και της απεργία δε θα περάσουν!

Καλούμε τους συναδέλφους στα τρόλεϊ, να μη φοβηθούν και να προσπεράσουν τις απειλές και την τρομοκρατία. Να μην πιάσουν τιμόνι αύριο!

Με τους αγώνες μας να στείλουμε μαζικό-μαχητικό μήνυμα σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους, για αυξήσεις στους μισθούς και στις κοινωνικές παροχές, ενάντια στην ακρίβεια και στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Περισσότερα

Γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης από τους Οικοδόμους ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ένα γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον γίγαντα λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης της εμπλοκής της χώρας...

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα ενάντια στην κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 23 Ιουνη

Οι προσυγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουν οριστεί στις 6.30μμ στα εξής σημεία: Πλατεία Κάνιγγος:...