Για την προκλητική απουσία των ΜΜΕ από τη συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ είχε προγραμματίσει για σήμερα 6 Σεπτέμβρη 2013 συνέντευξη τύπου για τη ΔΕΘ. Ενώ τα ΜΜΕ παρευρίσκονταν σχεδόν όλα στο Εργατικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης προκλητικά προφανώς με εντολή των ιδιοκτητών αποχώρησαν τα περισσότερα.

Προηγούμενα είχαν σύσσωμα παρακολουθήσει και πρόβαλαν τις συνεντεύξεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού της ΓΣΕΕ. Άλλωστε η ηγεσία της ΓΣΕΕ είναι σε αγαστή συνεργασία και συνεννόηση με την εργοδοσία.

Αποκλείουν το ΠΑΜΕ από τα ΜΜΕ γιατί δεν θέλουν να προβάλεται ο ταξικός προσανατολισμός του κινήματος, που επιδιώκει να οργανώσει την πάλη της εργατικής τάξης ενάντια στην πολιτική που τη θέλει χωρίς εργατικά δικαιώματα, υποταγμένη, συμβιβασμένη και να αποδέχεται την πολιτική που την εξαθλιώνει.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τα ΜΜΕ που αποχώρησαν και καλεί την εργατική τάξη να γυρίσει την πλάτη της στην ενημέρωση που προβάλλει τα εργοδοτικά συμφέροντα και να δυναμώσει τη συσπείρωση με το ταξικό κίνημα, το ΠΑΜΕ και την επαφή της με τα μέσα ενημέρωσης του.

 

 

Περισσότερα

00:00:56

Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη στις 30 Αυγούστου(Trailer)

«Η ΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ Μια παράσταση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης...

Η αναχώρηση των λεωφορείων για τα συνδικάτα της Αττικής

Τα συνδικάτα της Αττικής συνεχίζουν την προετοιμασία για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στο...

Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων για τη ΔΕΘ μέχρι τώρα

Τα συνδικάτα σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν με κινητοποιήσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς,...