Για την εργοδοτική – κυβερνητική τρομοκρατία απέναντι στους απεργούς της ΦΑΜΑΡ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα επίδειξη εργοδοτικής-κυβερνητικής τρομοκρατίας απέναντι στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων στην εταιρεία ΦΑΜΑΡ.

Κατ’ εντολή της εργοδοσίας της -και ενώ πραγματοποιείται 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στον κλάδο του Φαρμάκου με αίτημα ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς-στην εταιρεία ΦΑΜΑΡ η κυβέρνηση έστειλε αστυνομικές δυνάμεις απέναντι στους εργαζόμενους και το συνδικάτο που απεργούν.

Αυτή είναι η Δημοκρατία τους. Αστυνομία, εκφοβισμοί και τρομοκρατία με την την Κυβέρνηση σε ρόλο μπράβου των εργοδοτών.

Η πολιτική τους μας οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Μας τρομοκρατούν για να μη σηκώσουμε κεφάλι!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο απεργιακός ξεσηκωμός να κλιμακωθεί!

Τίποτα δε θα μας χαριστεί, εμείς με τον αγώνα μας θα το επιβάλλουμε!

Τώρα αυξήσεις στους μισθούς!

Κάτω τα χέρια από τους αγώνες των εργατών!

Περισσότερα

Ολοκληρώθηκε η διεθνιστική αποστολή αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στην Κούβα

Με επισκέψεις σε τρία από τα πιο εμβληματικά σημεία - μνημεία της Αβάνας και...

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών, την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στις 8.30π.μ.

Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους μαζικούς φορείς και τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση...

Η παιδική εκπομπή Αγριόχηνες το Σάββατο 21 Φλεβάρη

Το Σάββατο 21-2, στις 9.00 το πρωί, στο web radio του ΠΑΜΕ και από...