Για την εργοδοτική – κυβερνητική τρομοκρατία απέναντι στους απεργούς της ΦΑΜΑΡ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα επίδειξη εργοδοτικής-κυβερνητικής τρομοκρατίας απέναντι στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων στην εταιρεία ΦΑΜΑΡ.

Κατ’ εντολή της εργοδοσίας της -και ενώ πραγματοποιείται 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στον κλάδο του Φαρμάκου με αίτημα ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς-στην εταιρεία ΦΑΜΑΡ η κυβέρνηση έστειλε αστυνομικές δυνάμεις απέναντι στους εργαζόμενους και το συνδικάτο που απεργούν.

Αυτή είναι η Δημοκρατία τους. Αστυνομία, εκφοβισμοί και τρομοκρατία με την την Κυβέρνηση σε ρόλο μπράβου των εργοδοτών.

Η πολιτική τους μας οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Μας τρομοκρατούν για να μη σηκώσουμε κεφάλι!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο απεργιακός ξεσηκωμός να κλιμακωθεί!

Τίποτα δε θα μας χαριστεί, εμείς με τον αγώνα μας θα το επιβάλλουμε!

Τώρα αυξήσεις στους μισθούς!

Κάτω τα χέρια από τους αγώνες των εργατών!

Περισσότερα

Η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Συγκίνηση και χαρά μας γεμίζουν όλες οι παραστάσεις που δίνουμε με τη θεατρική Ομάδα...

Συνέντευξη Τύπου φορέων για το αίσχος των πλειστηριασμών και των εξώσεων ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τρίτη στην Αθήνα μια σειρά φορείς όπου ανακοίνωσαν την ανάληψη κοινών...

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ υποδέχθηκε στα γραφεία του τον...