Για την εργοδοτική – κυβερνητική τρομοκρατία απέναντι στους απεργούς της ΦΑΜΑΡ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα επίδειξη εργοδοτικής-κυβερνητικής τρομοκρατίας απέναντι στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων στην εταιρεία ΦΑΜΑΡ.

Κατ’ εντολή της εργοδοσίας της -και ενώ πραγματοποιείται 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στον κλάδο του Φαρμάκου με αίτημα ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς-στην εταιρεία ΦΑΜΑΡ η κυβέρνηση έστειλε αστυνομικές δυνάμεις απέναντι στους εργαζόμενους και το συνδικάτο που απεργούν.

Αυτή είναι η Δημοκρατία τους. Αστυνομία, εκφοβισμοί και τρομοκρατία με την την Κυβέρνηση σε ρόλο μπράβου των εργοδοτών.

Η πολιτική τους μας οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Μας τρομοκρατούν για να μη σηκώσουμε κεφάλι!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο απεργιακός ξεσηκωμός να κλιμακωθεί!

Τίποτα δε θα μας χαριστεί, εμείς με τον αγώνα μας θα το επιβάλλουμε!

Τώρα αυξήσεις στους μισθούς!

Κάτω τα χέρια από τους αγώνες των εργατών!

Περισσότερα

Όταν κυβέρνηση, εργοδότες και ΓΣΕΕ στήνουν show και πανηγύρια, οι εργαζόμενοι πρέπει να ανησυχούν και να οργανώνουν την πάλη τους

Η χθεσινή φιέστα στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη λεγόμενη «Κοινωνική Συμφωνία» για τις...

Απεργιακή συγκέντρωση νοσηλευτών στα Δημόσια Νοσοκομεία ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Την πρώτη απεργία εδώ και δεκαετίες πραγματοποίησαν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, Νοσηλευτές, μαίες, τραυματιοφορείς,...

Πραγματοποιήθηκαν στην Καλλιθέα και στο Ν. Ηράκλειο οι παραστάσεις με την “Αγία Ιωάννα των Σφαγείων”

Με μεγάλη συμμετοχή μελών των σωματείων συνταξιούχων ΙΚΑ ΌΑΕΕ πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις με την...