ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι κρυφοί και φανεροί μηχανισμοί της προβοκάτσιας των λαϊκών αγώνων, που στοχεύουν στην τρομοκράτηση και στον εκφοβισμό των εργαζομένων και της νεολαίας, έδρασαν για μια ακόμα φορά πίσω από την πλάτη του λαού, με την τοποθέτηση βόμβας στον πολυχώρο του Mall που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό δύο εργαζομένων.

Τέτοιες ενέργειες συγκαλύπτουν και ενισχύουν την κρατική βία, είναι χρήσιμες σε αυτούς που επιχειρούν με την ένταση των μηχανισμών καταστολής να τρομοκρατήσουν και να υποτάξουν το λαό, να βάλουν εμπόδια στους λαϊκούς αγώνες, να ανακόψουν τη μαζικότητά του.

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

Περισσότερα

Όλοι την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 8μμ στο Σύνταγμα – Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του Λαού της Παλαιστίνης

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 20:00Μ.Μ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...

Το κρουαζιερόπλοιο με τους Ισραηλινούς στρατιώτες είναι ανεπιθύμητο – Όλοι 14 Αυγούστου στις 7 το πρωί στο Λιμάνι του Πειραιά

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΣΤΗΝ...