Λεύκωμα ΠΑΜΕ: Αγώνες και Κινητοποιήσεις από την Εκδήλωση της Καπιταλιστικής Κρίσης έως Σήμερα

image_pdfimage_print

Το ΠΑΜΕ ανακοινώνει στους εργαζόμενους και στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, την έκδοση ενός σημαντικού λευκώματος 272 σελίδων που περιλαμβάνει τους εργατικούς-λαϊκούς αγώνες από την εκδήλωση της κρίσης στη χώρα μας ως σήμερα, τις βασικές πολιτικές εξελίξεις ανά έτος, τη δράση και τη στάση του ταξικού-συνδικαλιστικού κινήματος.

Η έκδοση δεν είναι απλά ένα φωτογραφικό λεύκωμα αλλά περιλαμβάνει τις μεγάλες απεργίες, τα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις, τις κλαδικές μάχες αλλά και τους αγώνες σε χώρους δουλειάς, την καθημερινή πάλη των εργατών με όλες τις μορφές για να αντιμετωπίσουν την επίθεση της εργοδοσίας και όλων των κυβερνήσεων για να μην πληρώσουμε την κρίση, για να μην πτωχεύσει ο λαός.

Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για γνώση, ιδιαίτερα της νεολαίας, και αξιοποίησή του στις νέες μάχες που έτσι και αλλιώς είναι μπροστά μας.

Η παρούσα έκδοση αφιερώνεται στους χιλιάδες αγωνιστές εργάτες που παλέψαμε μαζί όλα τα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε στον ίδιο βηματισμό, με πίστη στο δίκιο της εργατικής τάξης. Αφιερώνεται επίσης, στους πολύτιμους συντρόφους, στους συναδέλφους μας που δε βρίσκονται σήμερα μαζί μας.

Το λεύκωμα θα διατίθεται από την επόμενη εβδομάδα και καθημερινά στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΜΕ (Αγ. Φιλοθέης 5β, Aθήνα) και σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Το Γραφείο Τύπου

Comments are closed.