Για την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στη συγκέντρωση των πυροσβεστών

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής, που με εντολή της κυβέρνησης χτύπησαν τη συγκέντρωση των πυροσβεστών. Οι πυροσβέστες διεκδικούσαν το δίκαιο αίτημα για μονιμοποίησή τους.

Είναι γνωστή σε όλο το λαό η ανάγκη που υπάρχει για προσλήψεις μόνιμων πυροσβεστών. Αυτό έγινε ολοφάνερο ιδιαίτερα την περίοδο των πυρκαγιών όπου οι πυροσβέστες έδιναν τη μάχη για την κατάσβεσή τους.

Έχουν τεράστιες ευθύνες όλες οι κυβερνήσεις που έχουν απορρίψει το αίτημά τους αυτό.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ που έδωσε σήμερα το “παρών” στη μαζική διαδήλωση των πυροσβεστών στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους. Απαιτεί να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες. Απευθύνει κάλεσμα αγώνα στους πυροσβέστες και μαζί με το λαό να δώσουμε τον αγώνα για τη μονιμοποίησή τους. Η καταστολή και η τρομοκρατία δε θα περάσουν.

Περισσότερα

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα! Να τους...
00:05:46

Ομιλία Ρίζου Μαρούδα στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ρίζος Μαρούδας εκ μέρους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Είμαστε εδώ, είπε, γιατί διαλύθηκε η ελληνική...

Ομιλία της Ελένης Βασάρα στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Βασάρα, γραμματέας Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών Ο Σύλλογος Συγγενών των θυμάτων στο Έγκλημα...