Για την απώλεια του Θ. Βλόντζου

Δημοσιεύτηκε στις

 Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του συντρόφου Θανάση Βλόντζου.

Γεννήθηκε το 1955, με καταγωγή από τους Σοφάδες Καρδίτσας. Γιος εργατικής, αγωνιστικής οικογένειας, με τον πατέρα του να εξορίζεται στη Μακρόνησο και τη μητέρα του αντάρτισσα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, και ο ίδιος στέλεχος του ΚΚΕ.

Εργάτης στην ΒΙΑΜΑΞ από νεαρή ηλικία αποτέλεσε δραστήριο μέλος του σωματείου της Ένωσης Αμαξωμάτων και στη συνέχεια και του Διοικητικού του Συμβουλίου. Στη συνέχεια εργάστηκε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου και εκεί αναδείχθηκε στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και εκλέχτηκε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ. Η δράση του στον κλάδο του Μετάλλου στήριξε τον αγώνα για ζωντανά, αγωνιστικά συνδικάτα των εργατών και συνέβαλε στην ίδρυση του ΠΑΜΕ.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του συναγωνιστή Θανάση και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην γυναίκα του Αγγέλα και στους δύο γιους του, Γιώργο και Κωνσταντίνο.

Η κηδεία του συναγωνιστή Θανάση Βλόντζου θα γίνει τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη και ώρα 15.00, στο Περιστέρι, στο κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου.

Περισσότερα

00:09:42

Παρέμβαση του Χρ. Καραχρήστου, στο Ρ/Σ Fm100 για την κινητοποίηση της ΕΝΙΘ στο νοσοκ.Παπανικολάου(AUDIO)

Για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και την κινητοποίηση της ΕΝΙΘ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου»...

Άρθρο του Βασίλη Πετρόπουλου για τη ΔΕΘ στην εφημερίδα Ντοκουμέντο

Οι εξελίξεις ξεσκεπάζουν με τον πιο προκλητικό τρόπο τα ψέματα της κυβέρνησης και του...

Άρθρο του Μάρκου Μπεκρή για τη ΔΕΘ στην ιστοσελίδα News24/7

Στις 5 Σεπτέμβρη η Θεσσαλονίκη θα γίνει το σημείο συνάντησης χιλιάδων εργαζομένων, συνταξιούχων, φοιτητών,...