Για την ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ

0
image_pdfimage_print

Το site του ΠΑΜΕ αναβαθμίστηκε στη μορφή του. Η πλήρης μεταφορά του αρχειακού υλικού από το παλιό site δεν έχει ολοκληρωθεί ως σήμερα, αλλά αυτό θα πραγματοποιηθεί άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μέσα από επιλογές κοινοποίησης, οι επισκέπτες θα μπορούν να μεταφέρουν και αναπαραγάγουν γρήγορα τις ανακοινώσεις, τα δελτία τύπου, το οπτικοακουστικό υλικό. Μέσα από το «newsletter» με την αποστολή του mail οι επισκέπτες θα μπορούν να λαμβάνουν άμεσα οποιοδήποτε νέο υλικό μπαίνει στο site του ΠΑΜΕ. Παράλληλα σε λειτουργία θα συνεχίζει να υπάρχει η διαρκής ενημέρωση μέσα από την επιλογή «RSS».

Από την επιλογή «web TV» φιλοδοξούμε μέσα από ζωντανές εκπομπές και μεταδόσεις, να δυναμώσει η ενημέρωση σε ζωντανό χρόνο. Μέσα από το νέο site μπορείτε να παρακολουθήσετε τα εργατικά δελτία στην επιλογή «πολυμέσα» καθώς επίσης και όλα τα βίντεο, σποτ, τις αφίσες και τις ανακοινώσεις σε πιο απλή και εύχρηστη μορφή. Επίσης η ανάγνωση του «περιοδικού» του ΠΑΜΕ, βρίσκεται σε ξεχωριστή επιλογή και σε καλύτερη ανάλυση. Ξεχωριστή επιλογή ώστε να αναδειχτεί και η αντίστοιχη σημασία, έχει η ενημέρωση γύρω από πρωτοβουλίες στο κομμάτι του «εργατικού αθλητισμού».

Επίσης σταδιακά θα μπαίνουν σε λειτουργία νέες μορφές επικοινωνίας και ενημέρωσης. Μέσα από το «web radio» θα μπορείτε να παρακολουθείτε εκπομπές των σωματείων, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες, τις εξελίξεις στους κλάδους.

Τέλος, το επόμενο διάστημα θα μπουν νέες γλώσσες μετάφρασης των κειμένων, πέρα από τα Αγγλικά και τα Ισπανικά.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τις επιτροπές αγώνα να συμβάλουν στη νέα προσπάθεια. Να στείλουν παρατηρήσεις αλλά κυρίως ανταποκρίσεις και ενημέρωση από τη δράση τους. Το διαδίκτυο στο βαθμό που του αναλογεί και χωρίς να εξυψώνεται σε μεγέθη που ταυτίζεται ή προσπερνά την πραγματική και σκληρή σύγκρουση που διεξάγεται στους χώρους δουλειάς και στα εργοστάσια, μπορεί να βοηθήσει στην ενημέρωση των εργαζομένων.

Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.