Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Για την αγωγή σε βάρος των εργαζόμενων του Παίδων Πεντέλης

0

Αυτοί που κλείνουν τα νοσοκομεία Διώκουν αυτούς που τα κρατάνε ανοιχτά

Η Κυβέρνηση, σε μια νέα επίδειξη αυταρχισμού και ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων κατέθεσε αγωγή για να κηρύξει παράνομη και καταχρηστική την 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο Παίδων Πεντέλης με το προκλητικό πρόσχημα ότι γίνεται «εν μέσω πανδημίας». Το Υπουργείο Υγείας δηλαδή ποινικοποιεί την απεργία των υγειονομικών που αγωνίζονται ενάντια στο κλείσιμο της εφημερίας στην Παιδιατρική Κλινική.

Αυτοί που κλείνουν την 24ωρη εφημερία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης (που από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα έχει εξετάσει πάνω από 11.000 παιδιά, από τα οποία 750 Covid θετικά, και έχει νοσηλεύσει μόνο στην Παιδιατρική Κλινική πάνω από 1300 παιδιά) διώκουν τους υγειονομικούς που αγωνίζονται να κρατήσουν τα νοσοκομεία στην μάχη για την υγεία του λαού και των παιδιών του.

Η Κυβέρνηση αντί να προσλάβει υγειονομικούς, να ανοίξει τα νοσοκομεία  που έκλεισε και έστω και τώρα να πάρει μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, επιχειρεί να τρομοκρατήσει αυτούς που αγωνίζονται για την προστασία της υγείας των παιδιών μας.

Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν!

Τώρα να αποσυρθεί η αγωγή σε βάρος των εργαζόμενων του Παίδων Πεντέλης

Τώρα Μαζικές Προσλήψεις στα Νοσοκομεία

Όλοι στην Κινητοποίηση των Συνδικάτων στις 5μμ στο Υπουργείο Υγείας

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.