Για τη νέα αγωγή σε βάρος του Μπογιόπουλου

Δημοσιεύτηκε στις

Η νέα αγωγή της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το θράσος όσων είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στον αντικομμουνισμό, διατηρώντας σχέσεις με κάθε είδους ακροδεξιά και φασιστοειδή στοιχεία.

Η απόρριψη της προηγούμενης πανομοιότυπης αγωγής ένα χρόνο πριν όχι μόνο δεν τους αποθάρρυνε, αλλά επανέρχονται για να συνεχίσουν να ξερνάνε ό,τι πιο άρρωστο έχει γνωρίσει η ιστορία της ανθρωπότητας και του τόπου μας.

Η επιμονή τους το δίχως άλλο καταδεικνύει και την αόρατη στήριξη που τους παρέχει το Υπουργείο Άμυνας που υποτίθεται ότι τους εποπτεύει, αλλά στην ουσία υιοθετεί τις πρακτικές τους.

Δεν τους αρκούν οι εκδηλώσεις μίσους παρέα με καταδικασμένους φιλοναζιστές, ούτε και το γεγονός ότι συνεχίζουν να προκαλούν με την αντικομουνιστική τους υστερία σε κάθε ευκαιρία.

Επιδιώκουν να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν όσους αντιπαλεύουν με τη στάση ζωής τους, την πένα τους και τη φωνή τους το φασισμό και τον αντικομμουνισμό.

Να γνωρίζουν όμως ότι το εργατικό κίνημα, όπως και ο λαός μας, έχει το νου του απέναντι σε τέτοιες πρακτικές μέσα κι έξω από τους χώρους δουλειάς, με τα Συνδικάτα μας να συνεχίζουν να αποτελούν την εμπροσθοφυλακή στον αγώνα ενάντια στον ίδιο το φασισμό, καθώς και σε όλες του τις αποχρώσεις.

Απαιτούμε να απορριφθεί άμεσα η νέα αγωγή κατά του Νίκου Μπογιόπουλου.

Περισσότερα

Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Εργασίας και η Κυβέρνηση προκαλούν

Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Εργασίας και η Κυβέρνηση προκαλούν. Το Υπουργείο Εργασίας τη...

Πάρτε πίσω το φορολογικό έκτρωμα – Γιγαντοπανό αυτοαπασχολούμενων έξω από τη Βουλή ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα της Τετάρτης η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ), άλλες...

Κινητοποίηση εργαζομένων του Δημοσίου για αυξήσεις στους μισθούς και Δώρο Χριστουγέννων ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν χθες εργαζόμενοι του Δημοσίου για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και άμεση απόδοση...