Για τα ασφαλιστικά μέτρα των εφοπλιστών απέναντι στην απεργία στις 10 Ιούνη

0
image_pdfimage_print

Πριν ακόμα η κυβέρνηση φέρει το νομοσχέδιο-έκτρωμα, οι εφοπλιστές ενιαία μέσα από την εργοδοτική τους ένωση, άρχισαν να ξεσαλώνουν. Με αφορμή την Πανελλαδική-Πανεργατική απεργία στις 10 Ιούνη, προχώρησαν στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να βγάλουν παράνομη και καταχρηστική την απεργία όλων των ναυτεργατικών σωματείων.

Είναι προκλητικοί! Όλα αυτά τα χρόνια τόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και κατά την τωρινή της πανδημίας έχουν αποκομίσει τεράστια κέρδη, όταν ο εργαζόμενος λαός δεινοπαθεί! Την ίδια στιγμή που μέσα στην πανδημία τσάκιζαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα υγείας στοιβάζοντας τον κόσμο σαν σαρδέλες μέσα στα καράβια χωρίς να λογαριάζουν τα μέτρα προστασίας της υγείας, έρχονται να μας κουνήσουν το δάχτυλο για το «πως και αν θα αγωνιζόμαστε» και ως λαγοί να τρέξουν πρώτοι τις αντιδραστικές αλλαγές που επιδιώκει να φέρει η κυβέρνηση.

Καταδικάζουμε την νέα προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων, την τρομοκράτηση των εργαζόμενων!

Καλούμε τους εργαζόμενους τόσο στα λιμάνια και τα καράβια αλλά και σε όλους τους κλάδους να σπάσουν το κλίμα τρομοκρατίας και φόβου, να απεργήσουν μαζικά στις 10 Ιούνη για να μην περάσουν οι ανατροπές του αιώνα!

Να παλέψουμε για τη ζωή μας, για τα δικαιώματα μας!

 Το νομοσχέδιο-έκτρωμα θα μείνει στα χαρτιά!

Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Όλες και όλοι στην απεργία στις 10 Ιούνη!

Στην Αθήνα, στις 10πμ στα Προπύλαια!

Στον Πειραιά, στην πλ. Καραϊσκάκη στις 10πμ!

Share.

Comments are closed.