Γενική συνέλευση του Σωματείου Iδιωτικών Yπαλλήλων και Eμπορουπαλλήλων Δυτικής Αττικής την Κυριακή 23 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Οκτώβρη στις 11:00 π.μ.

Στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας (Χαριλάου 30 Ελευσίνα)

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας καλούμε να πάρετε μέρος μαζικά στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τη συνέχεια της μάχης, να προετοιμαστούμε για την Πανεργατική Απεργία στις 9 Νοέμβρη, που πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των εργαζόμενων σε κάθε αποθήκη και κατάστημα στη Δυτική Αττική.

Τα pass και voucher που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι σταγόνα στον ωκεανό, όταν το ρεύμα έχει εκτιναχθεί στα ύψη, όταν η βενζίνη και τα καύσιμα κυμαίνονται στα 2€ το λίτρο. Όταν χρειάζονται τουλάχιστον 300€ το μήνα για supermarket.

Το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, για να ζεστάνουμε τις οικογένειές μας έχει γίνει είδος πολυτελείας και χωρίς ντροπή ζητάνε από μας να προσαρμοστούμε στα μέτρα τους αλλιώς θα πεθάνουμε, όπως δήλωσε ο υφυπουργός εσωτερικών Πέτσας.

Προσπαθούν να μας πείσουν για ακόμα μια φορά ότι φταίμε εμείς γιατί ξοδεύουμε πολλά, γιατί ανάβουμε περισσότερο από όσο χρειάζεται την θέρμανση, γιατί μαγειρεύουμε κάθε μέρα, γιατί χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο για να πάμε στη δουλειά.

Χειμώνας δε βγαίνει με vouchers και pass, οργάνωση και δράση, μην τους προσκυνάς!

Καμιά ευθύνη δεν έχουμε εμείς οι εργαζόμενοι να πληρώσουμε τα σπασμένα της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας και της «πράσινης» ανάπτυξης.

Κλείνουμε τα αυτιά μας στις ψεύτικες υποσχέσεις που φουντώνουν όσο πλησιάζουν εκλογές. Για τη σημερινή κατάσταση ευθύνες έχουν όχι μόνο όλες οι κυβερνήσεις αλλά και όλα τα κόμματα που υπηρετούν τα κέρδη των λίγων. Όλοι μαζί συμφωνούν στην συμμετοχή στον πόλεμο στην Ουκρανία με ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ που κοστίζει δις ευρώ, στις κυρώσεις που πληρώνουμε χρυσάφι, στις επιδοτήσεις σε μεγάλους ομίλους για να μη θιχτούν τα κέρδη τους στέλνοντας σε εμάς το λογαριασμό και που ανεβάζουν τον πληθωρισμό στις πλάτες μας, στις πράσινες μπίζνες που μαυρίζουν τη ζωή μας κτλ.

Η δύναμη βρίσκεται στη μαζική οργάνωση και στον ταξικό αγώνα

Προετοιμάζουμε τη δική μας απάντηση!

Με αποφασιστικότητα, με μαχητικότητα και με γενικό απεργιακό ξεσηκωμό στις 9 Νοέμβρη να γίνει η οργή μας δύναμη διεκδίκησης και ελπίδας.

Καλούμε τους εργαζόμενους στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου για να οργανώσουμε τον αγώνα για τα δικά μας συμφέροντα, να οργανώσουμε τη διεκδίκηση για να αυξηθούν οι μισθοί. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα, φαγητό, να μην βγει σε πλειστηριασμό κανένα σπίτι συναδέλφου.

ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ!

Περισσότερα

Κάλεσμα Ομοσπονδιών και Συνδικάτων Αττικής για Συλλαλητήριο 17 Δεκέμβρη στις 12.30 μμ στο Σύνταγμα

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,...

Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης :Καταγγελία για απόλυση συναδέλφου στην Θεσσαλονίκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Οικοδόμων Κοζάνης καταγγέλλει και καταδικάζει την προκλητική και εκδικητική...

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Αλληλεγγύη στον αγώνα των ναυτεργατών του σωματείου ΠΕΠΡΝ

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, είναι αλληλέγγυα στον αγώνα των ναυτεργατών του σωματείου...