Η Φωνή των εργατών Δεν Φιμώνεται-Με την Παλαιστίνη για την Λευτεριά

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την επιχείρηση Κυβερνήσεων και Εργοδοτών να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν πρωτοβουλίες Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη που αναπτύσσουν εργαζόμενοι, αγωνιστικά συνδικάτα, ολόκληροι λαοί.

Μετά την απαγόρευση συγκεντρώσεων αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, μετά τα καλέσματα σε απαγόρευση χρήσης της Παλαιστινιακής σημαίας, σήμερα έχουμε νέα κλιμάκωση της τρομοκράτησης.

Σήμερα τα χαράματα η Γαλλική Κυβέρνηση προχώρησε στην προσαγωγή, από το σπίτι του, του Jean Paul Delescaut, Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου UD CGT NORD στην περιοχή της πόλης Λιλ. Η Κυβέρνηση της Γαλλίας προσήγαγε τον συνδικαλιστή για απολογία με πλαίσιο που παραπέμπει σε «στήριξης της τρομοκρατίας». Ο Jean Paul Delescaut στην ουσία διώκεται για τις διεθνιστικές δράσεις αλληλεγγύης που ανέπτυξε το εργατικό κέντρο υπέρ της Ειρήνης και του Παλαιστινιακού λαού.

Η δίωξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της τρομοκρατικής προσπάθειας της πολυεθνικής ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ να μηνύσει το νεοιδρυθέν σωματείο των εργαζομένων στα ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ, ζητώντας αποζημίωση γιατί οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους με τον Παλαιστινιακό λαό που δολοφονείται.

Και στην Ελλάδα, την Τετάρτη 18 Οκτώβρη, η Ελληνική Κυβέρνηση επιχείρησε να τρομοκρατήσει τον λαό με τις δυνάμεις καταστολής να επιτίθενται στην φιλειρηνική διαδήλωση χιλιάδων λαού που εξέφραζαν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης.

Ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί, Κυβερνήσεις και πολυεθνικές που βρίσκονται στο πλευρό των δολοφόνων τρομοκρατούν τους λαούς για να επιβάλουν σιωπή μπροστά στα εγκλήματα του Ισραήλ και τις καθημερινές δολοφονίες Παλαιστινίων.

Σε όλους αυτούς απαντάμε

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης και όλων των εργατών, όλων των συνδικάτων που διώκονται γιατί βρίσκονται με την πλευρά των λαών, των αδικημένων, των καταδυναστευμένων.

Να αφεθεί ελεύθερος ο Γενικός Γραμματέας του UD CGT NORD, Jean Paul Delescaut.

Να παύσει κάθε δίωξη απέναντι στο συνδικάτο των εργαζομένων στα ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ.

Να σταματήσει η ποινικοποίηση και οι διώξεις εναντίον της συνδικαλιστικής δράσης των συνδικάτων και του αγώνα για ειρήνη και λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Περισσότερα

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ σε αγωνιστικό κλίμα με αισιοδοξία...

2η ημέρα του 15ου Συνεδρίου της Κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ

Σε εξέλιξη είναι για δεύτερη ημέρα οι εργασίες του 15ου Συνεδρίου της κλαδικής Μεταφορών...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των εργασιών του 15ου Συνεδρίου της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας του 15ου Συνεδρίου της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ...