Εξώδικη Διαμαρτυρία των αντιπροσώπων της ΔΑΣ προς τη ΓΣΕΕ(VIDEO)

image_pdfimage_print

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Των αντιπροσώπων της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας στο 37ο Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.).

ΠΡΟΣ

Την τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση με την επωνυμία «Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ)», που εδρεύει στην Αθήνα και επί των οδών Πατησίων, αριθμός 69 και Αινιάνος, όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

Η μέχρι σήμερα στάση σας αποδεικνύει την κατηγορηματική άρνησή σας για διεξαγωγή Συνεδρίου με νόμιμα και καταστατικά εκλεγμένους αντιπροσώπους Ομοσπονδιών και Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων. Η επιδίωξή σας για πραγματοποίηση Συνεδρίου με νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες υπαγόρευσε και την συστηματική από την πλευρά σας παραβίαση του καταστατικού της Γ.Σ.Ε.Ε.  και κάθε συλλογικής διαδικασίας,  αφού ουδέποτε συγκαλέσατε συνεδρίαση των αρμοδίων οργάνων και επιτροπών για τον έλεγχο των νομιμοποιητικών εγγράφων των αντιπροσώπων και την προετοιμασία της διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Ακόμη και αυτήν την ύστατη στιγμή, ζητάμε –όπως κάνουμε όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα- να ανακαλέσετε άμεσα όλες τις κάρτες αντιπροσώπων που έχετε -με πρωτοφανείς τρόπους- διανείμει σε εργοδότες και νόθα «εκλεγμένους» αντιπροσώπους, να συγκαλέσετε άμεσα τα αρμόδια όργανα και επιτροπές για τον έλεγχο των νομιμοποιητικών εγγράφων των αντιπροσώπων, να χορηγήσετε κάρτες σε όσους αντιπροσώπους πραγματικά το δικαιούνται και πάντως όχι στους εργοδότες και στους «εκλεγμένους» με νοθείες «αντιπροσώπους», για να ξεκινήσει επιτέλους Συνέδριο εργαζομένων.

Ζητάμε Συνέδριο εκλεγμένων αντιπροσώπων από τα σωματεία, τις Ομοσπονδίες και τα Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα για να συζητήσει ουσιαστικά τα προβλήματα της εργατικής τάξης της χώρας μας.

Comments are closed.