Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Όλοι στο νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη 24 Οκτώβρη 18.30 στην π. Νομαρχία

Δημοσιεύτηκε στις

Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντεργατική επίθεση

Συνάδελφοι – σες,

Το Δ.Σ. του Εργατ/κού Κέντρου συνεχίζει με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.

            Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, μετά από το συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη κλιμακώνουμε με νέο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη και συγκέντρωση στην π. Νομαρχία στις 6.30μμ.

           Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

                   Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ.

           Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.

          Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

            Καλούμε όλα τα  σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα , τους συλλόγους , φορείς να πάρουν όλα τα μέτρα για να είναι το Συλλαλητήριο μαζικό, δυναμικό.

Όλες και όλοι στο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη.

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στην π. Νομαρχία στις 6.30μ.μ.

 

                                                                                                          Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Allou! Fun Park : Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης – Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Μετά τη...

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης

Όλοι και όλες την Κυριακή 24/8 στις 20:00 στη μεγάλη διαδήλωση στο Σύνταγμα!  «Αλληλεγγύη στον...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμούς Ξενοδοχείων Ν. Αττικής: Όλοι την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 20:00 στο Σύνταγμα

Όλοι την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 20:00 στο Σύνταγμα: Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία...