Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Όχι στον αυταρχισμό και την καταστολή

image_pdfimage_print

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου χαιρετίζει την μαζική απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποίησαν  οι  εκπαιδευτικοί στις 11/01, ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το νέο σύστημα προσλήψεων – διορισμών, που συζητείται αυτές τις μέρες στη Βουλή.

Παράλληλα καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση των ΜΑΤ απέναντι στους απεργούς με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης., με αποτέλεσμα τον τραυματισμό  της Θοδώρας Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ και του εκπαιδευτικού Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Η ενέργεια αυτή, σε συνέχεια της καταστολής και του χτυπήματος  κινητοποιήσεων από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποδεικνύει ότι μπροστά στην επιβολή των μέτρων, στην προκειμένη το νομοσχέδιο που οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες εκπαιδευτικούς, , δεν υπάρχει κανένας δισταγμός,χτυπώντας στα τυφλά .

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών και αγωνιζόμαστε μαζί για το σχολείο που δικαιούμαστε , που να καλύπτει τις  εκπαιδευτικές και μορφωτικές ανάγκες των παιδιών.

Από τη Διοίκηση

Comments are closed.