Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου: Όχι στην τρομοκρατία και τη νοθεία στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλλουμε τους εργατοπατέρες του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης που για να στηρίξουν το νόθο συνέδριο τους κάλεσαν τα ΜΑΤ για να αποκλείσουν τους συνέδρους του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η Πρωτοπορία».

Η επιχείρηση τρομοκρατίας που στήνεται από την απερχόμενη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου έχει τη συνδρομή της εισαγγελίας και της αστυνομίας , ξυπνώντας αλήστου μνήμης εποχές όπου με αφορμή τα έργα και τις ημέρες των εργατοπατέρων στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, άρχισαν από την αστυνομία να καλούνται στο τμήμα “δια υπόθεσίν τους” συνδικαλιστές που αντέδρασαν τις προηγούμενες μέρες για το συνέδριο παρωδία του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης και που σήμερα για να μπουν οι σύνεδροι περνούν από αστυνομικό έλεγχο!

Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και καλούμε τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα , τα σωματεία , τα Εργατ/κά Κέντρα να καταδικάσουν εξίσου αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές και οι αντιπρόσωποι να σεβαστούν το γεγονός ότι εκλέγονται από τους εργαζόμενους για να παλέψουν σε όλα τα όργανα για την κατάκτηση – διατήρηση των δικαιωμάτων τους και όχι για να επιτρέπουν τη νοθεία , τον αστυφύλακα , την παρέμβαση από τα «πάνω» για να αναδεικνύονται οι δυνάμεις εκείνες που χρόνια τώρα βάζουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους για να χάνουμε περισσότερα δικαιώματα και κατακτήσεις.

Η τρομοκρατία να μην περάσει.

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Kαταδικάζει την απαράδεκτη ποινή εις βάρος του στρατευμένου Αναστάσιου Στάμου

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταδικάζει την απαράδεκτη ποινή εις βάρος του στρατευμένου Αναστάσιου Στάμου...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Μεσσηνίας: Για την απεργιακή κινητοποίηση στο ΣΕΠΕ

Σήμερα, μέρα απεργίας στην κλάδο, το συνδικάτο μας πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο τμήμα Επιθεώρησης...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: 11 Μάρτη Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για τους ειδικευόμενους γιατρούς

Το Γ.Σ της ΟΕΝΓΕ αποφάσισε Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για τους ειδικευόμενους γιατρούς στις 11...