Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Αν. Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση  του  Μέντη Δαμασκηνού, πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής και  μέλους της Σωματειακής Επιτροπής της εκτυπωτικής  Αφοί Βλάχου.

Η επιχείρηση απέλυσε τον συνάδελφο επειδή ήταν μπροστάρης στους αγώνες και επιχειρώντας έτσι να κάμψει τους εργαζόμενους οι οποίοι δρουν συλλογικά και συσπειρωμένα  διεκδικώντας τα δικαιώματα τους.    

Χαιρετίζουμε παράλληλα τη στάση των εργαζομένων της επιχείρησης οι οποίοι σύσσωμοι απαιτούν την επαναπρόσληψη του συναδέλφου τους  με επαναλαμβανόμενες απεργίες και στάσεις εργασίας.

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Σωματεία Εθνικής Λυρικής Σκηνής: Καταγγελία για μη ανανέωση της σύμβασης εργαζομένου του τμήματος Πληροφορικής

Καταγγέλλουμε την απόφαση της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής να προχωρήσει στη μη...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Δελτίο τύπου για την επίσκεψη του υπ. υγείας

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΠ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Η...