Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Αν. Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση  του  Μέντη Δαμασκηνού, πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής και  μέλους της Σωματειακής Επιτροπής της εκτυπωτικής  Αφοί Βλάχου.

Η επιχείρηση απέλυσε τον συνάδελφο επειδή ήταν μπροστάρης στους αγώνες και επιχειρώντας έτσι να κάμψει τους εργαζόμενους οι οποίοι δρουν συλλογικά και συσπειρωμένα  διεκδικώντας τα δικαιώματα τους.    

Χαιρετίζουμε παράλληλα τη στάση των εργαζομένων της επιχείρησης οι οποίοι σύσσωμοι απαιτούν την επαναπρόσληψη του συναδέλφου τους  με επαναλαμβανόμενες απεργίες και στάσεις εργασίας.

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Όλοι στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ! Δευτέρα 9 Νοέμβρη στις 18:00 στο πολιτιστικό Κέντρο εργαζόμενων ΟΤΕ

Όλοι στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ! Δευτέρα 9 Νοέμβρη στις 18:00 στο πολιτιστικό Κέντρο...

Αναστολή κινητοποιήσεων των εργαζομένων ΙΓΜΕ στο ΥΠΕΝ

Σας ενημερώνουμε ότι πριν λίγο επικοινώνησε το γραφείο του Υπουργού ΠΕΝ με το Συνδικάτο...

Εργατικό Κέντρο Β.Δωδ/σου : Αναβολή διαμαρτυρίας για τις τραγικες δομες Υγειας Κω λόγω κακοκαιρίας

Λόγω πρόβλεψης έντονων καιρικών φαινομένων για  σήμερα Τρίτη 3 Νοέμβρη η διαδήλωση ενάντια στην...