Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Καταγέλουμε την τρομοκρατική απόλυση από την ESA SECURITY SOLUTIONS και την FRAPORT στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι – σες,

Το Δ.Σ. του Εργατ/κού Κέντρου καταγγέλλει την εκδικητική τρομοκρατική απόλυση του συναδέλφου Ν. Γκισκγκίνη από την «ESA Security Solutions» και την FRAPORT (στο ρόλο του Πόντιου Πιλάτου) από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Η εργοδοσία απόλυσε τον συνάδελφο Ν. Γκισκίνη για την συνδικαλιστική αλλά και την πολιτική του δράση (εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων) με σκοπό να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς.

 Ειρωνεία; Η Περιφερειάρχης, κα Κράτσα, απευθυνόμενη στον συνάδελφο Γκισγκίνη σε πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο του είπε ότι «είσαι τυχερός που δουλεύεις στην Fraport και βλέπεις από μέσα τα καλά της ανάπτυξης»…!

        Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου απαιτεί να παρθεί πίσω η απόλυση του συναδέλφου.

                                                                              

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής: Να παρθεί πίσω η απόλυση της εργαζόμενης στην ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ στο αεροδρόμιο Αθηνών

Να παρθεί πίσω η απόλυση της εργαζόμενης στην ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ στο αεροδρόμιο Αθηνών. Όλοι στην...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Κάλεσμα συμμετοχής στην 43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ στηρίζει την 43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, που διοργανώνει...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Την Κυριακή 17 Μάη η 43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

43η Μαραθώνια Πορεία – Κυριακή 17 Μάη Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, δηλώνουμε τη στήριξη μας και καλούμε σε...