Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Καταγέλουμε την τρομοκρατική απόλυση από την ESA SECURITY SOLUTIONS και την FRAPORT στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι – σες,

Το Δ.Σ. του Εργατ/κού Κέντρου καταγγέλλει την εκδικητική τρομοκρατική απόλυση του συναδέλφου Ν. Γκισκγκίνη από την «ESA Security Solutions» και την FRAPORT (στο ρόλο του Πόντιου Πιλάτου) από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Η εργοδοσία απόλυσε τον συνάδελφο Ν. Γκισκίνη για την συνδικαλιστική αλλά και την πολιτική του δράση (εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων) με σκοπό να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς.

 Ειρωνεία; Η Περιφερειάρχης, κα Κράτσα, απευθυνόμενη στον συνάδελφο Γκισγκίνη σε πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο του είπε ότι «είσαι τυχερός που δουλεύεις στην Fraport και βλέπεις από μέσα τα καλά της ανάπτυξης»…!

        Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου απαιτεί να παρθεί πίσω η απόλυση του συναδέλφου.

                                                                              

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...