Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν !

Δημοσιεύτηκε στις

   Μετά από τις κλήσεις για εξηγήσεις, που τις τελευταίες ημέρες δέχονται οι Πρόεδροι συνδικαλιστικών οργανώσεων γιατρών και νοσοκομείων (ΟΕΝΓΕ,ΠΟΕΔΗΝ, Αγ. Σάββας) από την αστυνομία επειδή κινητοποιήθηκαν για τη λήψη μέτρων προστασίας της ζωής του λαού αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση επιδίδεται σε κύμα τρομοκρατίας και ανοιχτής καταστολής ενάντια στους υγειονομικούς.

Ενώ υποκριτικά δίνουν τα εύσημα στους γιατρούς και νοσηλευτές για τις υπηρεσίες τους στην πανδημία από την άλλη θέλουν να φιμώσουν όσους αγωνίζονται και διεκδικούν και να αποπροσανατολίσουν και από τις τεράστιες ευθύνες που τη βαραίνουν για τα μέτρα που παραμένουν ελλιπή και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των υγειονομικών και του λαού.

Απαιτούμε να σταματήσουν οι διώξεις των υγειονομικών, που ειδικά σε αυτές τις συνθήκες πράττουν το αυτονόητο  διεκδικώντας και παλεύοντας , απαιτώντας μέτρα προστασίας των ίδιων και του λαού, ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται , συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Για τους απεργούς πείνας και τα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας

Για πάνω από μια δεκαετία, στα κτίρια των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας ζουν 400...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Να ανακληθούν οι απολύσεις και να μην γίνουν άλλες

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Τύπου και  Χάρτου καταγγέλλει τις απολύσεις που έγιναν στην εταιρεία Veridos...

Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ: Ανακοίνωση για το νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα στον ΔΕΔΔΗΕ

ΝΕΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΔΔΗΕ ! ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...