Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου: Για την επίθεση των ΜΑΤ στους απεργούς της Μαλαματίνα

Δημοσιεύτηκε στις

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλλει και καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ στους εργαζόμενους απεργούς της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες, μεταξύ των οποίων και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) και στέλεχος του ΠΑΜΕ Γιάννη Φραγγίδη.

Οι ευθύνες βαραίνουν αποκλειστικά την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς που έστειλαν ξανά αστυνομικές δυνάμεις για να υποστηριχθεί η εργοδοσία. 

 Οι εργαζόμενοι δίνουν ένα πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους,  για την ανάκληση των απολύσεων και την υπογραφή Σ.Σ.Ε.

Απαιτούμε: Να ανακληθούν άμεσα οι δυνάμεις καταστολής και αντί η κυβέρνηση να παρεμβαίνει ενάντια στους εργαζόμενους να παρέμβει για την επαναπρόσληψη των απολυμένων.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Για την οργάνωση μαθητικών – φοιτητικών συλλαλητηρίων στις 26 Φλεβάρη

3 χρόνια μετά το έγκλημα στα Τέμπη ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Όλοι 28 Φλεβάρη στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

 Καλούμε τους ναυτεργάτες να περιφρουρήσουν την απεργία και να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια του...

Σωματεία Φορείς Νέας Ιωνίας: Όλοι στη συγκέντρωση 27 Φλεβάρη στις 7μμ στην πλ. Σημηριώτη

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!  Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ  Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! 28 ΦΛΕΒΑΡΗ...