Τρίτη, 4 Οκτωβρίου

Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου: Για τη στάση εργασίας των εργαζομένων στο ξενοδοχείο Domes Aulus Zante

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου χαιρετίζει την σημερινή στάση εργασίας των εργαζομένων στο ξενοδοχείο Domes Aulus Zante που ήταν επιτυχημένη με αποτέλεσμα την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Μεσούσης της θερινής περιόδου, της εντατικοποίησης στους χώρους δουλειάς , των απαράδεκτων συνθηκών εργασίας οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου , με εμπιστοσύνη πρώτα στις δικές τους δυνάμεις και με τη στήριξη του Ε.Κ.Ζ. και πολλών σωματείων του νησιού που βρέθηκαν δίπλα τους, κατάφεραν να διεκδικήσουν και να ικανοποιήσουν τα δικαιώματα τους.

          Ο αγώνας τους είναι παρακαταθήκη για όλους τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του νησιού , στους εργαζόμενους του τουρισμού και αποδεικνύει στην πράξη ότι η μαζικότητα, η συλλογικότητα, η συμμετοχή στο σωματείο είναι τα όπλα για να έχει νίκη ο αγώνας .

          Ο αγώνας αυτός των εργαζομένων πρέπει να επεκταθεί και στα άλλα ξενοδοχεία της Ζακύνθου για να δυναμώσουμε συλλογικά την πάλη μας και να αναγκάσουμε τους ξενοδόχους να υπογράψουν τοπική κλαδική σύμβαση.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.