Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Δυναμώνουμε τον αγώνα μας απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που θρέφει το φασισμό

Δημοσιεύτηκε στις

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ”

Λάδης Φώντας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη συμμετοχή η κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει το Εργατ/κό  Κέντρο.

Στην  κινητοποίηση και αφού η απόφαση του δικαστηρίου καταδίκασε σήμερα ποινικά τους Χρυσαυγίτες δολοφόνους ακούστηκε δυνατά το αίτημα η καταδίκη αυτή να συνοδευτεί με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, που είναι η επιβολή ανώτατων ποινών και φυσικά να οδηγηθούν στη φυλακή.

          Στην κινητοποίηση χαιρετισμό απηύθυνε, εκ μέρους του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης ,ο αντιπρόεδρος του  Μπελέρης Γιάννης και την κεντρική ομιλία έκανε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εργατ/κού Κέντρου, Κωνσταντίνου Γιώργος. Μεταξύ άλλων ανέφερε : « Δυναμώνουμε τον αγώνα μας, δυναμώνουμε την αντεπίθεση μας απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που θρέφει το φασισμό, δυναμώνουμε το εργατικό κίνημα που παλεύει για την ικανοποίηση των εργατικών – λαϊκών αναγκών, που παλεύει ενάντια στον πόλεμο και την προσφυγιά, που παλεύει για την αδελφοσύνη των λαών».

          Στο τέλος οι παρευρισκόμενοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όλων των αγωνιστών θυμάτων του φασισμού και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Λάρισας: Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 24 Ιούνη

Όλοι στην πανελλαδική απεργία του κλάδου την Τετάρτη 24 Ιούνη για την υπογραφή κλαδικής...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης. Καμία διεύρυνση ωραρίου

Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης!   Καμία διεύρυνση ωραρίου ! Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει σε εμάς...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ιωαννίνων: 24 Ιούνη Απεργία για συλλογικές συμβάσεις με ουσιαστικές αυξήσεις

24 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...