Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου: Άμεση λειτουργία της ΜΕΘ τώρα

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα του 6χρονου παιδιού αναδεικνύεται  για ακόμα μια φορά η σοβαρότητα της κατάστασης από τη  μη λειτουργία της ΜΕΘ, που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.

 Η έλλειψη εντατικής στη Ζάκυνθο οδήγησε στην υποχρεωτική μεταφορά του παιδιού προς το Νοσοκομείο Παίδων με ότι αυτό συνεπάγεται .

Από τα σοβαρά ζητήματα που είχε αναδείξει το προηγούμενο διάστημα το Εργατ/κό Κέντρο όπως η μη λειτουργία της ΜΕΘ, η υποστελέχωση της παιδιατρικής, η  μη στελέχωση του ΕΚΑΒ, η μονάδα τεχνητού νεφρού κ.α. καμιά επί της ουσίας λύση δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα.

Επιβάλλεται να αξιοποιηθεί το υπερσύγχρονο νοσοκομείο προς όφελος του λάου,  το οποίο απαξιώνεται από το 2012, λόγω σοβαρής έλλειψης προσωπικού σε όλους τους κλάδους και κύρια στο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό προσωπικό.

Το Εργατ/κό Κέντρο παλεύει για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης, για υψηλού επιπέδου αποκλειστικά δημόσια και απολύτως δωρεάν υγεία, όπως αρμόζει στις σύγχρονες ανάγκες μας.

Απαιτούμε:

  • Να λειτουργήσει εδώ και τώρα η Μ.Ε.Θ.
  • Να στελεχωθεί πλήρως η παιδιατρική και όλες οι κλινικές του Νοσοκομείου.
  • Στελέχωση του ΕΚΑΒ.

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Νέο εργατικό ατύχημα σε λατομείο

ΝΕΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΛΑΤΟΜΈΙΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ  Άλλο ένα εργατικό ατύχημα...

Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Όλοι στην Πανελλαδική απεργία 24 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ- ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΟΜΒΟΣ...