Εργατικό Κέντρο ΒΣ Δωδεκανήσου: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου

Δημοσιεύτηκε στις

Στο ίδιο έργο θεατές…

Ξανά απλήρωτοι οι εργαζόμενοι  της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου που απασχολούνται σε έργα στο νησί της Κω (Σφαγεία, οικισμών Αντιμάχειας και Κεφάλου, περιοχή – Μαυρικές-) από τον Δεκέμβρη και ενώ η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη.

Το προσωπικό που εργάζεται στα έργα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, αποτελείται τόσο από μόνιμους κατοίκους του νησιού όσο και από εργαζόμενους που έχουν έρθει από άλλα μέρη της Ελλάδας για να εργαστούν και πληρώνουν ενοίκιο αλλά και άλλα πάγια έξοδα.

Σε μία περίοδο μάλιστα κατά την οποία το κόστος ζωής έχει αυξηθεί κατακόρυφα, η οποιαδήποτε παραπέρα καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών τους αποτελεί αντισυμβατική συμπεριφορά των υπευθύνων, αλλά και σοβαρό ζήτημα βιοπορισμού.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ.  στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων  για άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων και να μην υπάρξει καμία άλλη καθυστέρηση.

Πολιτισμός είναι σήμερα να πληρώνονται οι εργαζόμενοι στην ώρα τους.

Πολιτισμός είναι η μονιμοποίηση των συμβασιούχων σε ένα τόσο κρίσιμο τομέα  της διαφύλαξης της ιστορικής μας κληρονομιάς.

 

Περισσότερα

Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Ν. Ευβοίας: Αγωνιστικές παρεμβάσεις για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στις 7 Νοέμβρη στη Χαλκίδα.

Συνεχίζοντας την υλοποίηση της απόφασης της Γενικής μας Συνέλευσης για κλιμάκωση των αγωνιστικών δράσεων...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: 3 Νοέμβρη Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν

Δεν ανεχόμαστε την εγκατάλειψη της δημόσιας Υγείας. Παλεύουμε για αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας, αποκλειστικά δημόσιες...

Σωματείο εργαζομένων Tasty Foods: Αλληλεγγύη στον αγώνα των λιμενεργατών

Το Διοικητικο Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων Tasty Foods καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι που...