Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου: Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται οι νεκροί εργάτες σε διάφορες ειδικότητες στους Δήμους.

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια , στους συγγενείς, στους συνάδελφους, του 59χρονου Στέλιου Χαλκίτη συμβασιούχου εργαζόμενου στη ΔΕΥΑΔ Καλύμνου.

Ο συνάδελφος έχασε τη μάχη με τη ζωή το Σάββατο στις 15 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Καλύμνου , μετά από 5 μήνες περίπου, από το σοβαρό εργατικό ατύχημα που συνέβη εν ώρα εργασίας.

Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται οι νεκροί εργάτες σε διάφορες ειδικότητες στους Δήμους. Η εντατικοποίηση της εργασίας, τα ανύπαρκτα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, είναι παράγοντες που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αυτά τα τραγικά γεγονότα.

Για να σταματήσουμε να θρηνούμε και άλλα θύματα, χρειάζεται συλλογικός ταξικός αγώνας για τα δικαιώματά μας. Έχουμε καθήκον απέναντι σε εμάς και τις οικογένειες μας να συνεχίσουμε το δρόμο του αγώνα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ανακοίνωση ΣΕΑΑΝ για Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας

Η βάρβαρη, εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης εις βάρος των βαριά κινητικά αναπήρων και χρονίως...

Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας – Να πληρωθεί το επίδομα των εποχιακών εργαζομένων

Επανερχόμαστε για άλλη μία φορά στο πρόβλημα 30 περίπου εποχιακών εργαζομένων στο ξενοδοχείο SANDY...

ΣΥΠΑ – Διαδηλώνουμε στην Καλαμάτα – Δύο χρόνια από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου

Δύο χρόνια από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου Διαδηλώνουμε στην Καλαμάτα στις 19.30 στην Κεντρική...