Τρίτη, Απρίλιος 20

Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτ. Δωδεκανήσου: Η καταστολή και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν.

0
image_pdfimage_print

Με την ανοχή της κυβέρνησης η Αστυνομική Διεύθυνση Β Δωδεκανήσου σήμερα 26 Νοέμβρη,μέρα 24ωρης  Απεργίας συνεχίζει το όργιο καταστολής και εκφοβισμού.

Από το πρωί αστυνομικές δυνάμειςστήθηκανέξω από την πόρτα του κτιρίου του Εργατικού Κέντρου παρακολουθώντας ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Στην συνέχεια σε αποστολή παρακολούθησαν(!!!!) κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου αποτελούμενο από την Πρόεδρο, την Αντιπρόεδρο και τον Οργανωτικό Γραμματέα που περιόδευαν με ντουντούκα στις εργατογειτονιές του νησιού της Κω.

Το κλιμάκιο στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας ενημέρωνε  εργαζόμενους και κάτοικους για τις διεκδικήσεις προστασίας της Υγείας του λαού και των δικαιωμάτων τους.

Κατά την διάρκεια της περιοδείαςισχυρή αστυνομική δύναμη περικύκλωσε τους συνδικαλιστές και επέβαλε πρόστιμα! διώκοντας και απαγορεύοντας ουσιαστικά την συνδικαλιστική δράση.

Το κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου , ούτε φοβήθηκε και ούτε τρομοκρατήθηκε, συνέχισε την περιοδεία του  σε εργατογειτονιές του νησιού.

Η σημερινή  προσπάθεια να  σταματήσει η συνδικαλιστική δράση και  να μην ενημερωθούν οι εργαζόμενοι έπεσε στο κενό! Το μήνυμα της Απεργίας έφτασε!

Η κυβέρνηση ενοχλείται από τους  εργατικούς αγώνες και διεκδικήσεις που αποκαλύπτουν τις εγκληματικές της ευθύνες για την εργασιακή ζούγκλα και  την τραγική εξέλιξη της πανδημίας με  το ξεχαρβαλωμένο δημόσιο σύστημα υγείας .

Καλούμε σωματεία, συλλόγους, φορείς, να καταδικάσουν το όργιο της καταστολής και του αυταρχισμού.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά και αγωνιστικά. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Lockdown στην πολιτική που θυσιάζει  την υγεία και τα δικαιώματά μας!

Share.

Comments are closed.